Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarna4444444

Jesli bede 3 dni piła tylko soki warzywno-owocowe

Polecane posty

Gość czarna4444444

to pozbede sie chociaz czesci wyprysków których sie nabawiłam na diecie białkowej?i schudnę chociaż kg?tylko proszę,bez złosliwosci.

Gość weloniarka
a sama będziesz robiła te soki czy z kartonu??

na samych sokach zleci ok 2 kg w ciagu 3 dni ale bedzie to woda z tkanek. a wypryski hmm mysle ze po takich sokach powinna byc niewielka poprawa, choc nie zapewniam tego.

na samych sokach zleci ok 2 kg w ciagu 3 dni ale bedzie to woda z tkanek. a wypryski hmm mysle ze po takich sokach powinna byc niewielka poprawa, choc nie zapewniam tego.

Gość czarna4444
sama robic nie mam mozliwosci,mysle o sokach typu kubus....gdybym wiedziała ze takie sa skutki diety białkowej,nigdy bym sie w to dziadostwo nie pchała

Gość weloniarka
w kubusiu jest tyle cukru,że jeszcze przytujesz. powodzenia

Gość czarna4444
moge byc na płynach nawet dłuzej niz 3 dni,tylko czy to ma sens?

Gość czarna4444
no jest cukier a własciwie glukoza i fruktoza,ale jesli bedzie to tylko to, bez tłuszczu i białka to nie przytyję...a mózg potrzebuje węglowodanów przecież...

Gość czarna4444
a ja chce sie oczyscic i syfów pozbyć własciwie,schudniecie to przy okazji

Gość czarna44444
mimo wszystko spróbuje,wiem ze swieze byłyby najlepsze,ale nie mam sokowirówki

Gość weloniarka
za 3 dni założysz topik -zgadnijcie ile przyłam na kubusiu

jak chcesz się pozbyć wyprysków, to jest jedna metoda, ponoć 3 dni i po trądziku. podobno bardzo skuteczna. jak podasz mail to ci wyślę, ale jest po angielsku

W takim razie skoro nie posiadasz sokowirówki to powinnaś jeść owoce i warzywa, nie musi być to koniecznie sok i zrezygnuj z ostrych przypraw jeśli chcesz poprawić cere i pij dużo wody i najlepiej zielonej herbaty tylko bez cukru! Na Kubusiu daleko nie zajdziesz ; )

Gość czarna44444
sillyofme, jesli to wyslesz,będę Ci bardzo wdzięczna, znam dosc dobrze angielski,mój mail to: ameliac@onet.eu

Możesz jeszcze robić sobie maseczki z zielonej glinki, posiada właściwości oczyszczające, przeciwzapalne i antytoksyczne ; ) Albo możesz stosować ją punktowo na wypryski.

Gość czarna44444
tylko tu maseczki chyba nie pomoga bo problem jest raczej wewnatrz,to paskudztwo pojawiło sie przez diete białkową...a z owocami wiem byłoby lepiej,tylko problem w tym ze po zjedzeniu owoca robię sie jeszcze bardziej głodna ,a po takim kubusiu czuje sie nasycona

Gość czarna44444
Strasznie Ci dziękuję Sillyofme

tylko ze jak to przegladalam, to na poczatku jest duzo pierdolenia o niczym, konkrety tak od polowy sa tak naprawde.

Gość czarna44444
nie,po prostu uczepiłam sie pasteryzowanych soków,bo robic swiezych nie mam mozliwosci,a na owocach nie pociagne,bo poteguja mi uczucie głodu,dziękuję Ci za wszystkie rady i zainteresowanie,zielona herbate pije od dłuzszego czasu,o maseczce z zielonej glinki słyszałam i chyba spróbuje

sillyofme masz racje.. Też piłam dużo soków aby poprawić kondycje skóry a nabawiłam się jedynie bólu żołądka, dlatego wole jeść owoce same w sobie bez wyciskania..

Gość inanana
Możesz przez jeden dzień jeszcze pić samą wodę niegazowaną - jakieś 7 litrów. Żadnego jedzenia tylko woda, jeden dzień wytrzymasz, a podobno nieźle oczyszcza się wtedy organizm z toksyn.

o ile woda ich w sobie nie zawiera 🖐️ a co do wody, sa takie wody lecznicze, jak ogolnie jestes zdrowa, tomoze wyprobuj? jedne sa na problemy jelitowe, inne na cere, jakies te Jany Kingi inne takie.