Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kkk28

chłopak mnie bije i szantarzuje co robić?

Polecane posty

Mam dopiero 18 lat, mam chłopaka od 2 lat. Od roku mnie bije wyzywa i szantarzuje nie mogę od niego odejść. Kiedy mówię mu zrywam z tobą on się śmieje i i tak ciągle dio mnie wydzwania każe mi żebym do niego rpzychodziła jeżeli tego nie zrobię przychodzi do mnie wyzywa mnie szarpie i bije. Ja już tego wytrzymac nie mogę. Tne się przez niego żeby uśnieżyć ból raz połknęłam dużo proszków (różnych) nie zadziałało teraz myślę poważnie nad samobójstwem bo nie wiem jak mam sobie z nim poradzić. Jedyne co mnie pociesza to to, że może niedługo pojdzie do więzienia za swoje długi. Ale ten dzień nadchodzi już od paru miesięcy i tracę nadzieję że się od niego uwolnię. Co mam zrobić?!

Gość agnueuseq
po jaka cholere z nim siedzisz? malzenstwo czy jak ? kopnac w dupe dziada a jaksie bedzie rzucal to od czego policja ?

na policję boję się iść a kopnąć go w dupe to nie takie łatwe.

jak to nie możesz od niego odejść? dlaczego? masz dopiero 18 lat, więc w czym problem?

samobójstwa sie nie boisz - a na policję boisz sie pójśc ? chyba lubisz po prostu takie klimaty ....

zamieszkaj gdzie indziej,zmień numer fona i zgłoś gnoja na policję,takie typy zasługują na dożywocie

Gość jeszczeja
no wlasnie, w czym problem? jak cie bije to zglos to na policje, a rodzice o tym wiedza? My tutaj go nie zmienimy, bije bo jest zlym czlowiekiem.

no pzepraszam bardzo powiedz gdzie to wpadne i go sam poszantażuje skoro sama się boisz, ale tak go poszantażuje że będzie bał sie do Ciebie odezwać ;] a tak na poważnie, to chyba naprawde dziwna jesteś masz kolegów ?! przyajcielowi powiedz to zaraz to załatwi a ty kopnij g ow dupe bo to nei facet ani chłopak to debilny kretyn który znęca się nad słabszymi, takiego to tylko pod ściane i rozstrzelać.

rozumiem,tez to przechodziłam i wcale nie jest to takie łatwe jak sie wydaje.trzeba duzo samo zaparcia,ale jest to mozliwe.postaw na swoim i koniec nic nie bedzie mógł zrobic popros o pomoc rodzine.

własnie to był mój bład kiedy go poznawałam straciłam wszystkich znajomych kiedy czegoś nie chcę zrobić on dzwoni do moich kolezanek i mówi ium że ja już się z nimi nie mogę kolegować nawet moja koleżanka się go boi. On jest taki że on się niczego nie bo. Rodzice o tym nie wiedzą bo już miałam taką sytuację że mnie bił a ja to wszystko powiedziałam swoim rodzicom a on znowu zaczął to robić. Telefonu nie zmienie bo mam na abonament wie gdzie mieszkam i nie boi się do mnie przyjść. Przez niego mam same problemy bop myśli tylko o sobie. Z koleżanką boję się wyjść bo nie wiem co mu odbije w sumie to mi nawet nie pozwala. Rodzice nie wiedzą że z nim jestem kiedy się z nim kłucę zabiera mi telefon kiedy ja go uderze każe mnie przepprosić albo zadzwoni do mojej matki lub ojca i coś na mnie nagada on jest do wszystkigo zdolny bo go dobrze znam. Na policję się boję iść bo nikt mu tego nie udowodni że mnie bije i szantażuje co z tego ze ja tak powiem. A kiedy mnie boje to po twarzy albo ściska za mięśnie albo za piersi. Czasami mam siniaki od jego ściskania teraz mam ślad od jego ugryzienia bo dziś się kłóciliśmy i go jakoś tak złapałam że go z pięści uderzałam w głowę a on mnie ugryzł mocno w rękę.

Gość obrona
Kiedy będzie stał przed tobą, kopnij go w jajona on sie schyli, wtedy z kolanka lub z pięści z całej siły w twarz, wtedy położy się na ziemie, następnie kopnij go w brcuh, walnij kilka razy z liścia w twarz i opluj, powiedz, że jeszcze raz i się to gorzej skończy.

Gość sdf
dziewczyno nie dawaj sie bo kiedys dojdzie do tego ze albo ty go zabijesz albo on ciebie uciekaj

Gość Sto procent PŚP nie zalogowana
kkk28 Mam dopiero 18 lat, mam chłopaka od 2 lat. Od roku mnie bije wyzywa i szantarzuje nie mogę od niego odejść. Kiedy mówię mu zrywam z tobą on się śmieje i i tak ciągle dio mnie wydzwania każe mi żebym do niego rpzychodziła jeżeli tego nie zrobię przychodzi do mnie wyzywa mnie szarpie i bije. Idzie się idiotko do prokuratora i zgłasza na piśmie oficjalne zawiadomienie o przestępstwie pobicia i znęcania się.

Gość tu nie ma wróżek
Nie ogarniam. Dlaczego nie powiesz o wszystkim rodzicom?

Gość Kyyyyyya
Jesteś kolejną męczennicą na własne życzenie. Masz rodziców? Jest policja? Masz jakichś świadków?

Gość ale jazda ....
Masz rodziców więc z nimi porozmawiaj, powiedz co się dzieje, razem idźcie na policje/ prokuraturę, potem powinniście się zwrócić do operatora telefonii komórkowej o zmianę numeru telefonu z w/w powodu i dołączcie pismo z prokuratury. A teraz nie odbieraj od niego telefonu, nie odpisuj na smsy, nie otwieraj mu drzwi jak przychodzi (co zrobi drzwi wyważy?), do szkoły niech Cię odprowadzają rodzice. Bądź twarda i konsekwentna. I nie ma to tamto, mówisz mu - nie życzę sobie żadnych kontaktów z tobą (dokładnie słowo w słowo) i więcej nie odbierasz telefonów, smsów, maili, nie otwierasz drzwi itd. Konsekwentnie