Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bubbbb

teraz ja sie chce wyzalic...

Polecane posty

Gość bubbbb
No ja rozumiem....gdyby mi to normalnie powiedzial sluchaj ciezko mi dlatego nie chce ...ale nie on woli udowadniac ze ma mnie gdzies

Eh, nie znasz facetów... oni nie mówią wprost o uczuciach, nigdy:)

Gość bubbbb
No to nie jest zle:) życze powodzenia i w koncu zapomnienia o nim ^^

Gość bubbbb
No to mi przetluumacz na babski co to znaczy :)

W ogóle to mysle ze ty wcale nie jestes taka pewna swojej decyzji i liczylas na furtke bezpieczenstwa w postaci przyjazni ktora moze sie ewentualnie obrocic w ponowny zwiazek gdy tego zechcesz, nie mozna zjeść ciastka i miec ciastka. Zostawilas go to daj mu spokój:)

Mój jak go coś męczy to milczy.. i bądź tu mądry i pisz wiersze:P

Gość bubbbb
Ale ja nie liczylam na to ze bedziemy chodzic ze soba pod pache i udawac ze wszystko ok..chcialam tylko skonczyc to normalnie, z szacunkiem do siebie itd

Gość bubbbb
faceci by mogli sie nauczyc mowic chociaz troche a nie trzeba sie domyslac:P

Nie przetłumacze ci zachowania tego faceta ale powiem ci dlaczego ja sama bym nie chciala przyjaznic sie z byłym - po po prostu kochajac kogos czulaby sie paskudnie słuchajac o jego zyciu, patrzac na jego nowe zwiazki... Rozczarowania trzeba palić a nie balsamować:)

urazilas jego ego, byc moze zlamalas mu serce i liczysz na to ze bedzie zadowolony i ze sie usmiechnie na koniec.. no prosze cie:)

Gość bubbbb
hm...no moze nie usmiechnie ale zachowa sie jak czlowiek :P doprowadza do tego ze mi tez te dobre wspomnienia zamieniaja sie na pamiec o tych zlych a chcialam dobrze go wspominac:/ I czuje ze mnie niegy nie kochal przez to a to wkurza najbardziej

Gość hej dziewczyno
mi dzisiaj też smutno

no ja nie potrafiłabym sie z nim przyjaznic bo skoro nie moge z nim byc to jedyne co chce o nim wiedziec czy jest zdrowy ... wiesz ja mysle ze przyjdzie taki czas ze powiedzia nam sami co im siedzi w głowkach ...

Gość bubbbb
a tobie czemu smutno? :(

Gość bubbbb
NO BYC MOZE..CHCE W TO WIERZYC:) sorki za literki blad

Lepiej sie zastaow dlaczego go rzucilas skoro tak ci zalezalo na dobrych stosunkach?:) Moze ty go nadal kochasz... Dopóki nei bedziesz zdecydowa na bank to mu nie mieszaj juz w zyciu. nie wiem ile masz latek ale chyba jeszcze ne emasz konkretnych planów co do swojej przyszlosci.

Gość bubbbb
ja nie zerwalam dlatego ze go nie kocham...ale nie chce z nim byc i to wiem na 1000% , nie tesnkie za nim jako facetem itp...mam 18 lat

bubbbb... zerwałaś z nim... czego oczekiwałaś? Tego, że będzie demonstrował jak bardzo mu źle i jak jest nieszczęśliwy? Może kiedyś dojdzie do tego, że będzie umiał iść z Tobą na kawkę i pogadać po koleżeńsku. Dzisiaj zostaw go w spokoju, skoro nie chciałaś z nim być. Mam wrażenie, że to zerwanie to taka demonstracja i oczekiwanie, że będzie Cię błagał na kolanach. On ni błaga i klops jest...

Gość bubbbb
po prostu za bardzo mnie zawiodl

Gość bubbbb
Nie chce zadnych demonstracji, chce zeby nie robil mi na zlosc, i powtarzam nie oczekiwalam przyjazni

wiem ze to ciezkie ale postaraj sie moze robic wszystko by nie widziec jego "radosci z zycia " a jak dreczy Cie telefonem to wyłacza go na dzien badz dwa mi to pomaga :)

dziwne sa twoje oczekiwania, jakby mnie facet rzucil to bym go pogonila na 3 wiatry a nie przyjaznila sie z nim:) Postaw sie na jego miejscu, jestescie mlodzi, niedojrzali. Ty nie wiesz jeszcze czego chcesz, dowiesz sie za pare lat dopiero:)

Gość bubbbb
Mhm postaram sie dziekuje za wsparcie dziewczyny:)