KochamElcië;P 2 Napisano 6 godzin temu (edytowany) Zegnajcie Edytowano 6 godzin temu przez KochamElcië;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcië;P 2 Napisano 6 godzin temu You fill me with endorphines... and you star in magazines... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcië;P 2 Napisano 5 godzin temu welcome to the UK Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 939 Napisano 5 godzin temu Znowu ban? Nie mają litości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cieniAS wywiadu 9 Napisano 5 godzin temu Posrało cię? żyj dalej. Jeszcze będzie przepięknie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cieniAS wywiadu 9 Napisano 5 godzin temu Co tam się dzieje, za zimno, czy nie masz co jeść? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcië;P 2 Napisano 5 godzin temu Zyje, ale tutaj coraz mniej mi sie chce siedziec, bo codziennie jakies rymcymy albo sruny, brzydza mnie ci osobnicy xD. Myslalem, ze ta menda rymcym juz poszla spac, a ten przegryw gniije od rana tutaj codziennie. Fajnie by bylo, gdyby zdechl w koncu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcië;P 2 Napisano 5 godzin temu nic piosenka ktora wrzucilem w pierwszym poscie mi sie kojarzy ze smiercia i umieraniem Fajnie sie slucha tego kawalka, jak jestem sam w lesie na odludziu. i mam sluchawki w uszach. niezly klimat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 939 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, KochamElcië;P napisał: Zyje, ale tutaj coraz mniej mi sie chce siedziec, bo codziennie jakies rymcymy albo sruny, brzydza mnie ci osobnicy xD. Myslalem, ze ta menda rymcym juz poszla spac, a ten przegryw gniije od rana tutaj codziennie. Fajnie by bylo, gdyby zdechl w koncu. Rym Cym jest w porządku i nie obraża. Skąd to uprzedzenie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcië;P 2 Napisano 5 godzin temu spadam stad, nie chce mi sie z wami pisac, wejde w nocy moze elo xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 939 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, KochamElcië;P napisał: spadam stad, nie chce mi sie z wami pisac, wejde w nocy moze elo xD Jest noc. Elo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cieniAS wywiadu 9 Napisano 4 godziny temu Wieczorna mu poprzysięgła zemstę, więc pewnie jest już zaszczuty i myśli o śmierci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcië;P 2 Napisano 3 godziny temu gram sobie w gierke i musze wbijac poziomy, nie ma czasu na pisanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzykownaSzlora 11 Napisano 3 godziny temu 41 minut temu, cieniAS wywiadu napisał: Wieczorna mu poprzysięgła zemstę, więc pewnie jest już zaszczuty i myśli o śmierci. Masz paranoje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cieniAS wywiadu 9 Napisano 3 godziny temu 21 minut temu, SzykownaSzlora napisał: Masz paranoje. Nieprawda, mam screeny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzykownaSzlora 11 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, cieniAS wywiadu napisał: Nieprawda, mam screeny. Nie wątpię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach