Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pawełek 24 Chorzów

trzy kosze w ciągu jednego dnia, zalamka jak chuj!

Polecane posty

Gość pawełek 24 Chorzów

9.30 podchodzę do laski na uczelni i mówię: wiesz, chyba chodzimy razem na zajęcia z cywila, mozesz mi powiedziec jaki material na wtore trzeba przygotowac (ona daaje mi dane, zero uśmiechu) a ja: tak serio to chciałem cie bliżej poznac, bo mi się badzo podobasz, a nie wiedziałem jak zaczać rozmowe, bo jestem niesmiały. Efekt: ona wykrzywia ze zdziwienia twarz i mowi: co? po czym odwraca sie i odchodzi bez slowa. 12.05 stoję razem z dziewczyną w kolejce do dziekanatu z podankiem. Ona mowi,czy mogę ją puścić przed sobą bo jej sie spieszy. a ja: ok, choć wolałbym zebys była po mnie, bo chcialem na ciebie poczekać i cie zaprosic na kawę, zreszta od dawna mam na to ochotę, ale bałem się o to cie poprosić. efekt: ona mowi: to ty juz lepiej stoj gdzie stales. a kawy i tak nie lubie wiec daruj sobie. i nie odzywa sie juz ani slowem i ma obrażoną minę. Ja jestem totalnie zszokowany. 14.37 tak na oko Po schodach schodzi dziewczyna i wyraca sie. Ja podbiegam i pomagam jej wstac, pytam nic ci sie nie stalo? Ona sie usmiecha i mowi: nie, ok, dzieki. Pytam: dasz się zaprosić na kawę? Mogę cie nawet zanieść do bufetu (mrugnąłem okiem). A ona zimnym tonem: daruj sobie. Odwraca sie i z obrażoną mina szybko wychdzi z budynku Dziewczyny, dlaczego ak ciezko was poderwać? Dlaczego tak cieżko wam taktownie odmowic, jesli juz nie chcecie sie umawiac? przeciez kawa to nic zobowiązaujacego. Tylko ten cynizm, obojetnosc, zimno. Nie wiem juz co robię źle. teraz to już chyba zadnej laski nie poderwe, bo sie zwyczajnie boję

Gość damian 28 Piła
mialem tak samo jak studiowalem prawo one pragną bliskosci, ciepla, milosci,ale ten dystans same sobie tworzą, potem idą do domu i żałują,ze tak zareagowały. Polki robią to odruchowo, odczytują to jako atak.

Gość betarycze siemiatycze
jakbym czytala o sobie milion razy faceci podchodzili do mnie i podrywali w sposob naprawde przeuroczy a ja za kazdym razem zimno ich spławialam, zresztą najczesciej w sposob obraźliwy. nawet raz zagroziłam policją chłopakowi ktory na ulicy dal mi małą różyczkę. Wiele nocy przez to przeplakałam. Nie wiem dlaczego tak jest.

Gość Mizantrop
Moze po prostu spójrz w lustro najpierw.

Gość pawełek 24 Chorzów
wygladam przecietnie, nie jestem brzydki

Gość powiedziałeś o kilka słów za
za dużo! WIem dlaczego laski cię spławiały, swój teksty powienieneś tak formułować

Gość powiedziałeś o kilka słów za
sorry kurwa nie moge skopiować twojego tekstu, w pierwszym podrywie mogłeś unikąć tekstu "bo mi się bardzo podobasz a nie wiedziałem jak zacząć rozmowę bo jestem nieśmiały" w drugim podrywie niepotrzebnie dodałeś tekst " z resztą od dawna mam na to ochote ale bałem się o to cie prosić" 3 podryw, zbędne jest zdanie, które jest żartem "Mogę cie nawet zanieść do bufetu"

Gość Dario Fo z Mokotowa
e tam, przeciez bardzo milo je zagadnął

Ten topik powinien zostać podniesiony żeby wszyscy niesmiali łudzący się, że mają szansę na dziewczynę mogli to sobie wybic z głowy :o Lepiej nawet nie próbować bo i tak sie nie uda.

Gość zadowolona z konta
Nie przejmuj się, te dziewczyny były lewe, bo nie potrafią przyjąć komplementu i odmówić normalnie. Ja ym w każdym razie reagowała inaczej, nawet odmawiając:)

Ja ym w każdym razie reagowała inaczej, nawet odmawiając Taa, to pocieszajace - uprzejma odmowa bardzo się przecież różni od odmowy nieuprzejmej :o

ja kiedys próbowałem poderwac laske tzn podszedłem i zagadałem potem jakos kilka razy sie widzielismy i wyjechała 😭

Gość kobyłka z tyłka
ale dolujecie :) nie zrażaj sie, te dziewczyny były dziwne ja bym chciała żeby mnie ktoś tak poderwał ale w Polsce sie z tym nie spotkałam

nie zrażaj sie, te dziewczyny były dziwne Własnie one były akurat normalne. Jakby się zgodziły byłyby dziwne.

dziwne były :O normalna laska jak by sie jej koles spodobał to by napewno na kawe poszła no chyba ze juz kogos ma 🖐️