Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pawełek 24 Chorzów

trzy kosze w ciągu jednego dnia, zalamka jak chuj!

Polecane posty

dlatego ja sie poddaje nikogo nie szukam juz . a kobiety mają w obecnych czasach łatwe zycie

Gość nieszczęśliwie zakochany
W ub. sobotę kupiłem kwiaty i poszedłem do dziewczyny ponownie wyznać jej miłość. I jaka reakcja? Nie wpuściła mnie do domu, rozmawialiśmy przez domofon. Prosiłem ją aby mnie wpuściła ale ona chłodnym i stanowczym głosem odmawiała mi nie tylko wpuszczenia do domu ale nawet rozmowy. Nie chodzi mi o to , że dostałem kosza. kobieta może miec nawet 100 powodów aby mi odmówić ale nie ma moralnego prawa robić tego w taki sposób w jaki to zrobiła. Wyczułem w niej głęboki egoizm i nie chcę już jej nawet gdyby mnie prosiła. Nie chcę całego życia spędzić z taką egoistką.

ale skoro raz odmówiła,to po co kupowałeś kwiaty? myślałeś ze to zmiękczy jej serce?

nie ośmieszył zachował się egoistycznie,nie przyjął do wiadomości pierwszego nie,tylko poleciał po kwiaty;)

sami- bo uznałem, że o kobietę trzeba zawalczyć ale dziś widzę , że nie ma o kogo.

sami- rzecz w tym, że za pierwszym razem nie otrzymałem żadnej odpowiedzi. To trochę bardziej skomplikowane.

"Wyczułem w niej głęboki egoizm i nie chcę już jej nawet gdyby mnie prosiła. Nie chcę całego życia spędzić z taką egoistką." Nie przejmuj sie , znajdzie sobie innego frajera :D

sami- czyli nie mamy walczyć o was. To co olewać? No to płaczcie do poduszki. Taki będzie ostateczny efekt

"ja juz nie szukam a ty znajomy??" Zacznijmy od tego ja sie nie nadaje do zwiazkow poprostu jest mi dobrze samemu 🖐️ Wiec raczej interesuja mnie luzne kontakty o ile jest obopolna zgoda ;)

hmm ostatnie zdanie poważnie jako dorosły człowiek powinieneś wiedzieć jedno nie mamy wpływu na uczucia innych,jeśli ktoś przestaje nas kochać ,musisz przyj ąc to do wiadomości.Choćby serce ci się rozpadło na 1000000kawałków musisz iść dalej kwiatami nic nie zdziałasz dobranoc

sami- nie chciałem grać kwiatkami tylko miłością. Ale jak widzę kobiety nie biorą już tej opcji pod uwagę.

Gość idziesz do klubu
podbijasz i pytasz czy chapie. zawsze dziala. a ty sie z jakas kawa pierdolisz. kawe bedziez pil po slubie zeby nie zasnac jak bedzie ci pierdolic fleki w niedzielne, nudne popołudnie.