Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZycieoNieBajka...

Dziewictwo

Polecane posty

Gość ZycieoNieBajka...

Podobno facet marzy o tym, żeby mieć kobietę dziewicę. Ale jak już na taką trafi to nie umie jej docenić :( I Wy mówicie że to kobiety nie są zdecydowane ??

Cioty są niezdecydowane... a Wy takich szukacie co można byłoby nimi rządzić.

Gość ZycieoNieBajka...
problem w tym że to Wy chcielibyście nami rządzić... chcesz mi powiedzieć że Ty chciałbyś być z dziewicą ?

Gość ZycieoNieBajka...
Czyli chcecie dziewicy ..a jak sobie wyobrażacie życie seksualne z nią ? Chodzi mi o to kiedy zaczelibyście ją nakłaniać do zbliżenia.. i w jaki sposób.

Po ślubie. Bo to ma prawdziwy mężczyzna w naturze. Umieć walczyć z innymi ale także z sobą i odkładać w czasie takie jak te chwile.

Gość ZycieoNieBajka...
Gwiazdor- ale czy facet o podobnym toku myślenia również żyje w takim celibacie, jakiego wymaga od kobiety? Bo dla mnie to dwulicowość, jak facet chce dziewice ale sam nie potrafi się powstrzymać...

Gość ZycieoNieBajka...
Pytam...bo sama jestem dziewicą ale trafiam na facetów którzy przez jakieś 2 tygodnie czują się dumni, że mają taką kobietę...a potem zaczyna się nakłanianie. Fajnie że są jeszcze tacy normalni...

Gość hrabia Wąs Rosporek-Walicipski
zapomiałaś, o tym, że dziewictwo jest jak zapałka, jednorazowego użytku, a charakter dziewczyna ma na całe życie. Jak jest wredną małpą, jak ty to możesz być nawet dziewicą orleańską to i tak każdy kopnie cię wdupę, że w powietrzu zdechniesz z głodu, dziewico

Gość ZycieoNieBajka...
Nie wymagam tego od faceta... każdy miał swoją przeszłość, nie chce nikogo z niej rozliczać. Ale skoro wcześniej mial dużo partnerek... to w związku z dziewicą może nie będzie umiał się powstrzymać od seksu.

Gość cheslie
Tez trafialam na takich co im na sexie tylko zalezalo... Ale wiem ze sa i tacy co potrafia sie powstrzymac i szczerze to wole ich:)

Gość ZycieoNieBajka...
Panie Hrabio..Nie znasz mnie, więc prosiłabym żebys powstrzymał się od takich spekulacji na moj temat. Co rozumiem po pojęciem facet ? Osobnik który nie mysli tym na dole ;) (tylko tym)

Pan hrabi woli taka co od razu mu da:p A potem pojdzie do innego:D

Gość ZycieoNieBajka...
chelsie...do innego? uuu to widze że woli cięższe "działa"

oczywiście, że wole taką co od razu da, bo w zamian dostanie to, że o innym już nie będzie myśleć. A dziewica, właśnie to zrobi, da i pójdzie posmakować, jak to jest z innym.

raczej nie, z żoną kochałem się tydzień po zapoznaniu i jesteśmy juz razem 20 lat z widokami bardzo realnymi na dożywocie.

Gość ZycieoNieBajka...
jak widać, są wyjątki od reguły. Inny by przeleciał i znalazł inna...

bo faceci są na ogół durni. Po jednym razie to można powiedzieć tylko tyle, że się onanizowało przy pomocy żywej partnerki. Cały smak i radość jest dopiero po dokładnym poznaniu partnerki i wspólnym odlocie w orgazm... a tego trzeba się nauczyć, prawda?

Gość ZycieoNieBajka...
I myślisz że nie można tego się nauczyć z jedną partnerką /partnerem?

jaśniej proszę

można jestem tego dowodem

Gość ZycieoNieBajka...
Mówisz że dziewica zrobi to raz i będzie chciała sparawdzić jak to jest z innym.. a jeśli ten pierwszy nauczy ja wszystkiego ? Inna sprawa..mowisz że dziewictwo jest jak zapalka...wiec skoro czekala tyle na tego jednego ... to chyba przy nim zostanie :) takie moje zdanie .