Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tomolinka89

studiuje ktoś na GWSH ??? mam kilka pytań.

Polecane posty

Gość tomolinka89

jak wyżej. chciałabym poznać kilka opinii na temat Gdańskiej Wyższej Szkoły Humanistycznej oraz ile kosztuje semestr i wpisowe na pedagogice.

Gość tomolinka89
nie, chodzi mi o gdańską.... ;)

Gość tomolinka89
spadaj buraku/.

Gość tomolinka89
zamknij się buraku nikt Cię nie pytał.

Gość ghfthrd
nie studiuj pedagogiki... pracy po niej nie ma a jeżeli już to zarabia się grosze. A tak pozatym chodziłam do tej szkoły :)

Gość ghfthrd
ceny są, ale w strefie studenta, a do niej trzeba być studentem i mieć kod :) Sprawdziłam, ceny semestru wahają się od 1600 do 2200, w zależności czy studia stacjonarne czy nie. :) Ja studiowałam tam resocjalizację, a potem podyplomową logopedię. Wykładowcy sa Ci sami co na Uniwerku Gdańskim. Edukację skończyłam tam 2 lata temu :) Wczesna edukacja z angileskim - to może być dobre... angielski zawsze się przydaje :)

Gość tomolinka89
no właśnie dlatego mnie to zainteresowało. ;) chodzi mi o studia zaoczne . zawsze chciałam coś w stylu '"przedszkolanka" a plus j.angielski to coś interesującego. ;) a Ty masz dobrą opinię na temat tej szkoły ? bo naczytałam się na jakimś forum niezbyt dobrych opinii, że tylko kasę ściągają, że wykładowcy nie tacy, że egzaminy nie takie i takie tam.

Gość ghfthrd
Czasem były też jakieś wpadki organizacyjne, ale to zdarzają się wszędzie. Szkoła spoko, ale idą jeszcze raz na studia nie poszłabym na pedagogikę... A zaoczne studia o twoim kierunku semestr 1750 :)

Gość tomolinka89
a jeszcze jedno, czy trudno się tam dostać ? zamierzam tam iść po skończeniu szkoły (w tym roku mam maturę) i wtedy od października czy jakoś tak chciałabym tam studiować . ;p

Gość tomolinka89
dziękuje za podanie ceny ;)

Gość ghfthrd
praktycznie każdy się tam dostaje :) Aż do wyczerpania miejsc - a o to trudno bo zawsze są :)

Gość ghfthrd
aha i za zemestr możesz płacić w 5 ratach :)

Gość tomolinka89
dziękuję bardzo za informację. ; )

Gość paula04384
Ja zaczynam od jutra zaocznie pedagogikę, przeniosłam się z Częstochowy i chciałam zapytać czy jest tu ktoś na drugim roku pedagogiki wczesnoszkolnej i przedszkolnej?

Gość Paulaa007
Ja własnie zaczynam przygodę z GWSH zaocznie na kierunku psychologii i edukacji wczesnoszkolnej z jezykiem angielskim w Gdańsku,Jestem bardzo Ciekawa jak to tam jest bo nie miała okazji być jeszcze na zajęciach, jesli jest ktoś jeszcze to pozdrawiam i zapraszam do dyskusji

Gość Paulaa007
"gość"Dawno skończyłaś?

Gość gość
Rok temu.. zaocznie bylam.. i licencjat mam.. ale tetaz w Niemczech mieszkam

Gość gość
Rok temu.. zaocznie bylam.. i licencjat mam.. ale teraz w Niemczech mieszkam

Gość Paulaa007
i jak było? lepiej czesne zmienne czy stale?

Gość paulin89
Paula, nie wiem czy studiujesz na GWSH w Gdańsku razem ze mną, ale tam nie ma psychologii tylko Pedagogika z edukacją wczesnoszkolną i przedszkolną, więc nie zaniżaj poziomu takimi wypowiedziami :) "Edukacja w GWSH" jest bardzo super bo dodatkowo jest kształcenie modułowe, więc możemy sobie wybrać później co nas interesuje. Czy logopedia, integracja czy nauczanie języka. Ja bym polecał. http://www.gwsh.gda.pl/pl/studia-i-stopnia/