Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolezanka chorej na głowę

Czy ta dziewczyna jest chora???

Polecane posty

Na studiach zakumulowałam się z równolatka. Anka. Dobrze nam sie gadało,pisałyśmy do siebie smsy,pisała mi ze ma synka,Kamilka,ze cieszy się z macierzyństwa,opisywała początki,jak to było jak on się urodził,jak zareagował jej chłopak... Przesyłała mi zdjęcia małego. Potem weszłam na nasza klasę i szukałam jej profilu,znalazłam profil jej siostry,która wyszła za maż w wieku 17lat przez sad z powodu wpadki....a jej dziecko z tej wpadki to właśnie mały Kamilek... Mam mętlik w głowie,ona ciągle mi pisze ze idzie z synkiem na spacer,ze kupiła mi jeszcze zabawkę...Jak jej delikatnie powiedzieć ze powinna skorzystać z pomocy psychologa?

nikt nie poradzi?

Gość skunx
kilka lat temu poznałem bliźniaczki, były do siebie podobne ale nie idealnie podobne, jedna z nich została mężatką i urodziła syna , prawdziwa i świetna rodzina , jej mąż jest informatykiem , natomiast druga bliźniaczka chwaliła się wszystkim , że ma syna i jaki wspaniały jest jej syn i jakie ubranka kupuje dla dziecka a tak naprawdę to zauważyłem, że ona chyba nawet dzieci nie lubiła i raczej nie chciała mieć, gdy byliśmy razem to ona cały czas łykała prochy antykoncepcyjne i raczej wolała towarzystwo kobiet niż moje, coś było z nią nie teges , tak to widziałem :(

Gość Elwira781
Ja bym powiedziała coś w stylu: to niesamowite, że miałaś tyle samo lat co siostra zachodząc w ciążę, i jeszcze takie samo imię dziecku dałaś, musicie być sobie bardzo bliskie:P

Elwira,i chyba tak zrobię...Nawet teraz dostałam smsa,ze usypia dziecko. Nie wiem co tej dziewczynie dolega....:(

Gość omg omg
jakieś macierzyństwo urojone ma :o do siostry napisz, że ma w domu chorą na baniak i żeby lepiej uważała, bo któregoś dnia jej dzieciaka podpierdoli, poprzyj to dowodami w postaci smsów i się obie wzajemnie pozagryzają :classic_cool:

Gość napisz pozniej jak sie to poto
czy czy sie przyzna do klamstwa czy nie

Gość Ewaldi
obawiam się jednak, że ta Anka będzie żyła cały czas ze świadomością , że to dziecko jej siostry to również jej dziecko , prawdopodobnie była przy porodzie tego dziecka i uważa jak jej własne i swoje , widzi jak się wychowuje i dla dziecka różne ubranka kupuje , zakładam że nie będzie mieć swojego własnego dziecka i zostanie starą panną jako ciotka i chrzestna