Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

W szkole nic nie można: - nosić oularów (takich jak gwiazdy nisza duże z czarnymi oprawkami) - mieć kolczyki nigdzie indziej niż w uszach. - fabowac włosów. - trzeba nosić mundurek. - nie ma sie prawa do własnego zdania. - nauczyciele się wywyższają. - nie można chodzić do toalety. - jesteśmy zdani sami na siebie. SKANDAL

Gość eee no nie żartuj
tych odlowtowych kujonskich okularkow nie wolno??? w której jesteś klasie, ile masz lat?

Gość dziwny temat
założyłaś. Ja bym powiedziała wręcz odwrotnie to uczniowie myślą że są iewiadomo kim a tabliczki mnożenia w liceum nie znają. Za to najnowsze trendy w torebkach owszem:)

Druga klasa gimnazjum, własnie nie wolno, pani mi powiedziała że jak chce gwiazdorzyć i się popisywac to po za szkoła.... Żal...

Gość dziwny temat
dobrze Ci powiedziała- skzoła to nie rewia mody. Nie każdego stać na modne ciuchy i gadżety. W szkole wszyscy mają być rowni

Gość terrrefereeee
Skandal? :D Chodzę do takiej właśnie szkoły i nie jest dla mnie dramat... Oczywiście możesz mieć kolczyki gdzie chcesz, włosy nawet niebieskie, nie nosić mundurka, ale ocena z zachowania leci w dół :D PS.Chodzę do publicznego gimnazjum.

Gość terrrefereeee
"Bez przesady.... Co do szkoły to publiczne gimnazjum. Sorry ale każdy powinien mieć prawo ubierac sie jak chce." Sama też chodzę do 2kl gim, ale nie wyobrażam sobie, żeby każdy ubierał się jak chce :o Chodzi mi tu w większości o dziewczyny (mini spódniczka, blond włoski, tapeta na mordzie itp. itd.)... Nawet z tymi "zasadami" znajdzie się w szkole "księżniczki" :o

nauczyciele się wywyższają? szacunku do nauczycieli, dziecko.

Nie chodzi mi o tapete, mini, solare, tipsy - bo to jest opis jakieś tipsiary, bazarówy czy poprostu dziewczyny bez poczucia stylu. Chodzi mi o mode, delikatny makijaż (nawet oczu malować nie można) modne dodatki typu właśnie okulory, bryloczki, przypinki, szelki.... itp. A nawet muzyki i telefonu nie można mieć...

Gość dobrze że nie pozwalają
osobiście jestem za przywróceniem nawet i kar cielesnych bo jakby nauczyciel ciebie i tobie podobnym zdzielił kilka razy na gołą dupę przed całą klasą to może być się nauczyła normalnie się zachowywać a nie jak panienka spod latarni

Gość dziecko.....
masz taką średnią, a jesteś tak mało inteligentna?

Gość djdfhjf
a wierzycie w tą średnią? ;) w internecie to ona nawet może napisać że jest papieżem ;)

Gość terrrefereeee
Chodzisz do gimnazjum na pomorzu? Mam wrażenie, że chodzimy do tej samej szkoły ;)

Nie wierzycie to trudno, nie mam potrzeby żeby to udowodnić poprostu wierzycie albo nie :P Ja poprostu chce coś zrobić ze szkołami żeby były bardziej tolerancyjne, bo jakoś jak 3 klasa pali papierosy w toaletach to nawet się nie odezwą...

do bardzo dobrej szkoly chodzisz :P ale w to ze nie mozna nosic oprawek jakich sie chce to nie uwierze

Gość ljfeihfk
wreszcie jakaś normalna szkoła a już zaczynałam tracić nadzieję...

a co zabierze ci okulary korekcyjne?:P wez sie nie osmieszaj :P

Gość terrrefereeee
"Ja poprostu chce coś zrobić ze szkołami żeby były bardziej tolerancyjne, bo jakoś jak 3 klasa pali papierosy w toaletach to nawet się nie odezwą..." U mnie dyrektor na apelu powiedział dziewczynom, które paliły w toaletach, że mogą z mamusią przy obiedzie jak im pozwala, ale w szkole jest zakaz :D

Nie ośmieszam się, nie nosiłam okularów nigdy mam bardzo dobry wzrok, i przyszłam w duzych z czarnymi oprawkami, pani mi je zdjęła popatrzyła i powiedziała że zerówki (bo to prawda) i zaczęła o gwiazdorzeniu....

ach, praca z gimnazjum. nigdy więcej... a ja się kiedyś dziwiłam, że na studiach boją się iść tam na praktyki :D i bronią się przed tym rękami i nogami :D jazda bez trzymanki. Osobiście jestem za przywróceniem systemu 8 + 4. 8 lat podstawówki i 4 liceum.

Gość no tajoj
naucz sie dzieciaku poprawnej ortografii,a pozniej lansuj sie ale na osiedlowym placu zabaw gowniaro!!!!szkola to nie wybieg dla modelek!!!

Gość fhdasjfhdasif
FPIERDOL WSZYSTKIM SZKOLNYM DEBILOM JAK TY och zebym mogla to wszyscy by codziennie dostawali gruba drewniana linijka po lapach. a takie lafiryndy jak ty to szmata i wycierac korytarz do 18.

To już w podstawówce więcej było można niż w gimnazjum... Taka baba mi grozi że wezwie rodziców do szkoły. A ja się pytam i co z tego?? :D:D:D:D:D:D:D Na serio skoro oceny mam super nie widzę problemu....