Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

"połowa dziewczyn mnie naśladuje i mam swoich powierników." Taka królowa w klasie, tak?:D ahahahaha. Też taką miałam w gimnazjum. Niby ją wszyscy lubili, ale każdy jej po dupie jeździł. Więc nie bądź taka pewna swojej pozycji.

Gość terrrefereeee
Przy tobie będą super, fajnymi koleżankami, ale za plecami d*pę obsmarują ci równo :D Napewno tak jest i nie wmawiaj, że jest inaczej...

Gość fhdasjfhdasif
masakra. dziewczyno tobie potrzeba sciery i miotly zebys zmadrzala a dla takich chamow nie mam litosci:)

Gość a funkcja
z pewnością wszyscy cie lubią:D i pół szkoły chce naśladować:D i jesteś tak zajebista że szoook:D weź sobie to zapisz co teraz pleciesz i przeczytaj za 10 lat;D zrozumiesz czemu sie wszystkie z ciebie śmieją:D

Gość fhdasjfhdasif
tak samo ja kochaja koledzy z klasy jak i nauczyciele. jedna i druga strona czeka na dogodna okazje zeby szpile wsadzic

Gość Ristoranto
no przepraszam bardzo, ale skoro w gimnazjum nie można tylu rzeczy związanych m.in. z modą bo to szkoła, nie każdego stać, bo to nie rewia mody,ale już w liceum można się modnie ubrać,"pogwiazdorzyć" to oznacza że co?Liceum to nie szkoła?do autorki tego tematu [poprostu w gimanzjum na nic nie pozwalają,ale w liceum jest lepiej.

Nie interesuje mnie co mówią dziewczyny a zazdrośc moze je zżerać i dlatego obgadują... Ważne że podobam się chłopakom ale nie mylić podobania z puszczaniem się.... bo na kafe nie umieją czytać...

Gość fhdasjfhdasif
podobasz sie im jako obiekt ich pierwszych erekcji:D chcieliby sie w ciebie spuscic i zajrzec jak ci cycuszki rosna:D co nie ma absolutnie nic wspolnego z podobaniem

Gość a funkcja
" podobam sie chłopakom i to jest najważniejsze" nooo każdy ma swoje priorytety;)

Gość no tajoj
no to gratuluje cnoty:Djak ja jeszze masz:D

Gość no tajoj
acha jasne:D:D:D:Dpuszczasz sie i tyle:D:D

Gość piwniczanka zielona
dzieki Boze ze ominelo mnie to cale nieszczesne gimnazjum.. :D

Gość niezła sucz
no i bardzo dobrze. :)

Gość a funkcja
znajomości u chłopakow:D:D:D:D:D ustawiona:D:D:D:DDDDD płaczęęęę:D a i jeszcze jedno dziecko - u ciebie to są chlopcy, u nas to mężczyźni. Różnica ogromna:D

obawiam się, że nasi partnerzy by się niestety nawet nie spojrzeli ;-)

Gość ciamkam i ciamkam
a moim zdaniem powinii zabronic gim gownom dostepu do internetu

Gość niezła sucz
idz spać kochaniutka... już późno... jutro szkoła...

Gość ojojoojjejeje
kochana gimnazjalistko, wy to macie teraz w szkole praiwe jak na wakacjach albo w dyskotece ciekawe jakbys chodzila do szkoly podst. w latach 90, to byl rygor, za jedno pasemko blond kolezanka miala przyjsc do szkoly z rodzicami, dostala naganne zachowanie, nie wolnobylo nic, dostawalismy po lapach linijkami, chlopcy mieli wykrecane uszy...........a teraz ???? nawet nie zartuj, nam do szkoly nawet w spodnicach krotszych nie moznabylo bo afera, wlosow rozpuszczonych nie moglysmy miec,na szkolnej dyskotece koledzy w 8 kl. poszli zapalic jednego papierosa na 6 ...to byla masakra co z nich zrobili teraz to to jest zycie, a wy narzekacie w dupach sie poprzewrcalo. po kiblach sie rzniecie, itp itd a moze i dobrze ze dawniej bylo tak jak bylo, czlowiek czull respekt do nauczycieli, i dlatego nasze pokolenie rocznik 83 np to jeszcze porzadni ludzie, a nie jakies galerianki , cpuny ech

ojojoojjejeje czyli mamy rozumieć, że w latach 90 nie było ćpunów i prostytucji?

Gość hahahahhaha DD
:D:D:D przed szkola:D:D fajne czasy:D przypomnialam sobie wlasne niestety mnie gimnazjum chwycilo wiec jestem rocznik 86 :D pamietam ja i moje kolezanki smarkule rowniez chcielismy farbowac wlosy ,makijaz :D u niektorych przeszlo :D hehe ale jedze rowniez sie znalazly i az 2 :D z chemi i biologi :D ale teraz fajnie powspominac :D:D szczegolnie jak raz mialam spichrzniete usta , i pomalowalam ja pomadka ochronna a ta miala lekki rozowawy kolor i mielismy akurat w tym dniu zdjecie a mnie jedza wywalila bym z warg zmyla szminke :D:D raz z biologi sie mnie uczepila (wtedy moj pierwszy makijaz :tj. puder - nie za duzo go mialam ) zauwazyla i wygonila mnie do wc :D:D troche tylko starlam rekami :P nie zauwazyla roznicy ze go dalej mam :D:D:D fajne czasy :) choc nie powiem nie stroilismy sie jak teraz :P:P rowniez bylo zabronione a za mada rowniez nikt nie szalal :)

Gość fhdasjfhdasif
wiesz czemu jestes taka niedostepna?? bo nikt nie chce z toba chodzic:) oni chca cie przerznac. jak podoba ci sie pozycja dziwki cnotki to gratuluje

ojojoojjejeje >> pozdrawiam mój rocznik :D Ostatnio znajomy z pracy który ma brata gimnazjaliste opowiadał, że w gimnazjach panuje nowa moda. Obciąganie laski kolegom z klasy :O i te gówniary sie szczycą która więcej i komu obciągała :O patologia, kurestwo, brak honoru etc :O

Gość fhdasjfhdasif
takim obciganiem mozna nabawic sie syfa >kily i innych chorob wenerycznych.

Gość fhdasjfhdasif
byle jakiemu:D:D:D o masakra idz zrob soie testy na choroby weneryczne