Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alien-ka_

Nie w wierzę w nic

Polecane posty

Gość Alien-ka_

TSA Alien Wierzyłem w coś, bez tego ciężko żyć Marzyłem też - wolno było marzyć Nie chciałem być takim jak ci ludzie Co tylko biorą nie dając nic We śnie słyszałem matki głos Synku! Uczciwym bądź, dobrym bądź! "Świat" - w tym słowie było coś Radość i lęk, miłość i fałsz Nie wierzę w nic, bo chyba nie potrafię Nie marzę już, nie ma o czym marzyć Zgubiłem gdzieś prawdziwą radość życia Smutno mi... Już tylko ciebie mam I to mnie jakoś tutaj trzyma Już tylko ciebie mam Nie wolno ci odejść teraz stąd Już tylko ciebie mam... Wierzyłem w coś, bez tego ciężko żyć Marzyłem też - wolno było marzyć Nie chciałem być takim jak ci ludzie Co tylko biorą nie dając nic We śnie słyszałem matki głos Synku! Uczciwym bądź, dobrym bądź! "Świat" - w tym słowie było coś Radość i lęk, miłość i fałsz Nie wierzę w nic, bo chyba nie potrafię Nie marzę już, nie ma o czym marzyć Zgubiłem gdzieś prawdziwą radość życia Smutno mi... Już tylko ciebie mam I to mnie jakoś tutaj trzyma Już tylko ciebie mam Nie wolno ci odejść teraz stąd Już tylko ciebie mam...

Gość Alien-ka_
Nastały czasy, w których nie ma już w co wierzyć.

Gość hbjjjhjhjh
wierz w siebie

Gość Alien-ka_
Trzeba umrzeć, bo nie ma powodów do życia.

Gość Alien-ka_
Ja na sobie jako człowieku zawiodłam się mocno. Okazałam się złą córką, przyjaciółką, studentką.

Gość twoja ukochana
no to wypierdalaj chamie

Gość Alien-ka_
Mam dopiero 21 lat, a już jestem na krawędzi. Wszystko zniszczyłam tylko dlatego, że chciałam coś zmienić. Powinnam była umrzeć, ale coś jednak trzyma mnie przy życiu.

Gość Alien-ka_
Jak żyć, skoro życie jest tak okrutne dla ludzi, którzy mają wielkie ideały?

Gość Alien-ka_
Podobno tak...Ale nie wiem, czy wytrzymam.

Gość Alien-ka_
Życie mi się pochrzaniło. Zawaliłam studia, zawiodłam rodziców, a przyjaciele odwrócili się w drugą stronę. Obok tego doszło do swego rodzaju kryzysu wartości, załamałam się, że moje marzenia nie są adekwatne do rzeczywistości, a wartości, które wyznawałam, dla większości staroświeckie i głupie.

Przyjaciele nigdy się nie odwracają. Jeśli to zrobili to znaczy , że nimi nie byli. Zawaliłaś studia. Cóż zdarza się. Czy nie możesz zacząć studia na nowo? Na którym roku byłaś? Rozumiem, że rodziców zawiodłaś zawawalając studia.