Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość melonik2233

opisz swoją pierwszą zdradę

Polecane posty

Gość melonik2233

po ilu latach małżeństwa? ja nigdy nie wyjde za mąż zeby nie przeżywać tego co polowa kobiet na forum ;(

Gość melonik2233
jaki jest sens brać ślub jak facet okazuje sie byc potem chamem i zdradza!?dlaczego jesli przed małzenstwem w narzeczeństwie bedąc jakies 7lat chłopk caluje kocha itd to po ślubie całkowita odmiana!dlaczego pytam/?? i niby Bóg błogosławi hahah to powinno byc małżeństwo szczęśliwe...a jest ciężko.. chłopak namawia mnie na ślub ale ja sie boje i wiem ze zwiazek sie rozpadnie bo on pragnie miec żone a ja boję sie tego co potem...

Gość takie ryzyko jest zawsze
:( nawet wstyd opisywać co mój mężuś odwalił

Gość gwoli wyjasnienia...
"opisz swoją PIERWSZA zdradę" (dobre!)

Gość do syntethic human
w takim razie ja również jestem nienormalna :D Wiem, że facetowi kwiatów się nie daje, ale zrobię wyjątek 🌼

Gość dfnvcnm ja
jak tu dodajecie te emoikonki?

Gość melonik2233
ale dlaczego lepiej na kocią łape wtedy przeciez tez mozna zdradzic i nie ma hamulca a w małżenstwie nawet jelsi ktos jest wierzący to wie ze przysięgał. itd... ślub to fajna rzecz chyba.......o dziwo kazdy sie żeni wychodzi za mąż , no ale dlaczego mężczyzna zdradza swoją żone jesli nawet jest mądra ładna wykształcona prowadzi życie towarzyskie jest dobra w łóżku atrakcyjna i jest samodzielna ambitna na wysokim stanowisku. nie rozumiem !! własnie taką moją przyjaciólke mąż zdradzil jestem w szoku bo dziewczyna jest piękna dobra i co jemu brakowalo w niej zdradzil ją z takim zerem! jakaś laska z dyskoteki bez zęba z przodu !!! porażka poprostu porażka moja przyjaciólka dbala żeby w łózku nigdy nie bło nudno jakieś masaże dla męża świece za kazdym razem seksowna bielizna figura modelki ! jest załamana a ja nie wiem jak jej pomóc :((((

Gość melonik2233
no i jak tu liczyć na wsparcie

wszystko ma swoje złe i dobry strony małżeństwo jak i życie na kocią łapę. Co komu pasuje a jak się będzie komu żyło w takim czy innym związku zależy od obojga partnerów :) Nie ma recepty na udany związek, że jak się ślubu nie weźmie to będzie super i na odwrót.

melonik to smutne :( Może żonie brakowało jednej rzeczy? Wiesz jakiej? :( Szkoda, może że nie była taka trochę obca :O Tak się mówi ponoć ale myślę, że to tylko głupie tłumaczenie. Mężulek Twojej przyjaciółki to zwykły palant :O Jakich wielu :O

Gość taxcre
obca?? ona jakk mi opowiadała ze stara sie nie popaść w rutyne w łóżku i jak wymyslała rózne scenariusze to az mnie zdziwienie brało. umawiala sie z mężem w kawiarni pili kawe jak obcy sobie ludzie mowila do niego przez Pan a on do niej Pani to ponoć podnosiło temperaturkę i czego mu brakowało????/ takiej kobiety to ze swieczką szukac palantttt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

hmmm ale wygląda tak samo to samo ciało to sama brzydko powiem szparka :O chyba o to chodzi facetom :O Ja się nie znam, nie zdradzam

Gość melonik2233
no ale czym sie rózni ta szparka od kazdej innej ??? w poprzek ustawiona? to wlasnie jaki jest sens sie chajtac? przeciez małzenstwo z góry jest przekreslone ja juz zatracilam wiare w ludzi i ślub poprostu nie chce i tyle

Nie wiem po co się chajtać :O Wytłumaczyła mi to starsza koleżanka z pracy, dużo starsza. Ludzie się wiążą bo takie są prawa młodości, nie można zakładać jak będzie, bo nikt tego nie wie i nie ma co myśleć. Nie mówię żeby się chajtać z pierwszym lepszym ale na pewno z tym kim kogo się kocha:) Może wiele osób myli zauroczenie z miłością albo po prostu nie wie, że małżeństwo nie jest takie łatwe jakby się komuś wydawało :O.

melonik nie musisz zawierać związku małżeńskiego :O ale nie gwarantuje Ci to szczęścia w życiu :O.

Powiem jeszcze tak. Każdy facet może zdradzić jak i każda kobieta ale nie każdy to zrobi :O Również nie każdy się dowie że był zdradzany :O