Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ardienn

Wczorajszy Moment prawdy kto ogladal do konca??

Polecane posty

Gość ardienn

Usnelam na tych kretynskich reklamach pod koniec. Jakie byly ostatnie ytania,i co na to ten koles ? Wygral cos?

Gość tojatojatojatoaj
wygral 75tys....ale zona i tak z nim sypiac nie bedzie:D

Gość fdgvcccccccccc
wygral 75.000zl, pytania byly czy jego zona jest i byla kobieta zycia i czy moglby przyrzec ze przestanie zdradzac jesli znow beda razem uprawiacsex. jednym slowem dno. ogladalam 1 i ostatni raz

Gość ardienn
OOO,DZIEKI :-) A co odpowiedzial na to,czy jego zona jest kobieta jego zycia ?

Gość fdgvcccccccccc
W OBYDWU PYTANIACH TAK

Gość ładne momenty prawdy
a kłamią na żywca:O

Gość fdhjkldjhklgj
żenujący ten program, obejrzałam ze dwa urywki w zeszłym roku i więcej tego nie zrobię, wstyd mi za tych ludzi

Gość ardienn
Te pytania sa takie,ze kasa jest o wiele za mala za cos takiego :-) Nie wiem jak sie niektorzy godza,ten wczorajszy,to przeciez przegiął. Rodzine ma,a tu takie rzeczy na cala Polske..

Gość moze i klamia
ale takich par tylko prawdziwych jest tysiace :O zakochana brzydka zakompleksiona baba wpada na dyskotece w remizie z 'pilkarzykiem', szybki slub, facet zaklada interes, jakos sie im wiedzie, a pilkarzyk doopi na prawo i lewo pewnie wcale nie ladniejsze kobiety niz jego zona, a ta przeciez 'dla dzieci' zostaje z nim obwiniajac za kazda zdrade wszystkie jego kochanki choc i tak dupy juz mu nie da. ale nie opusci go bo: kasa jest a ona jest tak brzydka ze zadnego juz kasiastego tym bardziej nie zlapie. naprawde zbyt wiele jest takich rodzin :O

Owszem, są takie rodziny, ale kto im, kurde, każe iść do telewizji i takie rzeczy opowiadać, dzieci potem pójdą do szkoły i pośmiewiskiem będą, współczuję tym ludziom, co ich do tego pcha? pieniądze? chyba są bardzo zdesperowani

Gość moze i klamia
deathandlife niektórzy dla pieniędzy upadną na samo dno...] ano dokladnie ... jezeli kobieta wie ze ja facet zdradzal to mysli, ze i tak nie ma nic do stracenia. ta z programu, jak takich wiele, mysli ze zachowa twarz i dume bo doopy juz takiemu mezusiowi nie da :O mysli, ze moze ludzie beda jej wspolczuc bo przeciez jak MAtka Teresa poswieca sie zostajac z takim frajerem... zenada

Gość
ta laska wygladala jak kozomuflon.

Gość ardienn
KOZOMUFLON :-D :-D :-D Niezle :-) Ja sie dziwie wlasnie bardziej jej,niz temu facetowi,ze na to poszla... Wiedzac co ja czeka,bo na stowe wiedziala,jakiego typu pytania beda.

Gość
ale tak jak ktos wyzej napisal, to taka Matka Teresa, uciemiezona, biedna, styrana, poswiecajaca cale swoje zycie dzieciom, rodzinie. I do tego katoliczka, ale mezowi nie da :D:D

Gość A co a jak
Powiedzcie to znowu leci polska wersja mometu prawdy ? Czy zagraniczną wersję ogladaliście ?

Gość ardienn
Polska,polska :-) Nowe odcinki,wczoraj pierwszy byl z tego sezonu :-)

Gość
roznica miedzy polska a amerykanska seria: POLSKA, pytanie 21: Czy bolalo cie to, ze dzieci w podstawowce smialy sie z twojej nadwagi? AMERYKA, pytanie 1: Czy ukrylas przed malzonkiem fakt, ze uprawialas sex ze swoim szefem tuz po miesiacu miodowym? :o

Gość myszaka66
To o nadwadze,to nie bylo 21 pytanie :-/

Gość
to byl tylko przyklad, zeby zobrazowac to, jaka cienka jest nasza edycja:o

nasza edycja wiadomo ze jest cienka, jak wszytsko co jest wzorowane na programach amerykanskich...ale jak mozna wyciagac brudy rodzinne i najintymniejsze spray, doprowadzc rodzine do lez, wstydu, upokorzenia na forum publicznym dla kasy? dla mnie - chore! Rzadza pieniadza

Gość ardienn
Dokladnie :-/ Dlatego zawsze jesli juz to oglądam,to z takim jakims przerazeniem i ogromnym zdziwieniem... Programu jednak by nie bylo,gdyby nie bylo uczestników,więc jak nie wiem,nie rozumien tych ludzi ,ja bym za zadna kase nie poszla tam.

Ja widziałam tylko zapowiedź tego programu a i tak było mi wstyd za tych durnych durnych ludzi, fuj. Czy ktoś to w ogóle ogląda z przyjemnością, bez zażenowania?

chyba Chajzer (rok temu on prowadził) a kasę maja za odpowiedzi na pytania, jest klika poziomów i mają gwarantowane co kilka pytań, jak w milionerach.