Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZZZZT

Polska to dziski kraj

Polecane posty

Gość ZZZZT

A mówi to nie byle kto bo były polski minister. Były minister sportu Mirosław Drzewiecki powiedział w wyemitowanej w czwartek w TVN24 rozmowie, że jest "dowodem na to, że Polska jest w dalszym ciągu dzikim krajem". Drzewiecki - jak mówi - gardzi polityką i zapewnia, że zawsze działał zgodnie z prawem. Rozmowa z Drzewieckim została nagrana na Florydzie. - Ja jestem dowodem na to, że Polska jest w dalszym ciągu dzikim krajem. Zabito mi matkę, taka jest prawda. W związku z tym nie mam odrobiny dobrych emocji do ludzi, którzy to zrobili. Na całe szczęście wiem - bo wierzę w Boga - że jest piekło, że ci ludzie trafią do piekła - mówił Drzewiecki. http://fakty.interia.pl/raport/afera-hazardowa/news/drzewiecki-polska-to-dziki-kraj-zabito-mi-matke,1444544 Jeden minister z rządów Donka powiedział jak pogardza Polską, powiedział to w USA aby świat usłyszał. Kto wie może kiedyś Radek Sikorski też tak powie? A może i sam Donald? POLSKA TO DZIKI KRAJ - dobre hasło wyborcze dla PO.

Gość sam jest dziki

Gość no i co dzikuski
Światowiec Drzewiecki powiedział wam dzikusy co o was myśli. Polska to kraj który M. Drzewiecki, Chlebowski, Sikorski chcą cywilizować. Jesteście murzynami i to naprawdę przykre że takie łachy oskarżyły Pana Drzewieckiego o jakąś korupcję? Korupcja w Polsce, dzikim kraju? To jak zgwałcić prostytutkę! Ten kraj jest po to żeby Panowie na nim zarabiali a wy dzikicy tubylcy macie psi obowiązek wielbić swoich Panów i głosować na nich w wyborach.