Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bumerang c35

Mam zlamane serce , on ma ma na mnie wyjebane

Polecane posty

Gość bumerang c35

:((((((((((((((((((((((((( to jakies obled !!!!!!!!!! nie wierze !!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość camor ra
cos w zyciu jeszcze bedzxie wiele takich sytuacji ktore beda doprowadzaly do obledu w ktore trudno bedzie uwierzyc...nikt nie obiecywal ze bedzie lekko:(

Gość momo1111
mam to samo ale sie z niego smieje bo zalosny to typ ktory nie ma nawet kogo dymac i przyłazi do mnie w łache xD

Gość bumerang c35
:(((((((((((((((((((((((((((((( szkoda ze ja nie wybucham radoscia

Gość Maczo na kafe
co on ma na ciebie??? napisz jeszcze raz bo nei zrozumiełąem :)

Gość bumerang c35
jak mozna komus powiedzec ze ma sie wyjebane , no jak po takim czasie on ma wyjebane i jeszcze kazde mi jesc gowno ktore mi serwoje, przepraszajac za to jego !!!!! co ja jetsem popychadlo !!!

Gość bumerang c35
napisal mi: "mam na to wyjebane"

Gość jkljljkljll
"tego kwiatu jest pół światu ... najwidoczniej nie byl Ciebie wart.." Uwielbiam ten tekst :D A może to ona nie była jego warta?

Gość bumerang c35
no ja tyez uwielbiam ten tekjs, gdyby twoj facet tak sie zachowywal jak on to nie ciekawe czy etz bys pwoiedzala, ze ty bylas jego nie warta :(((((('''''' to znaczy ze ma w dupie to co ja czuje, to co mi zrobil, i uwaza ze nie ma za co przepraszac i ze jeszcze ja powinnam to zorbic

Gość gość
To strasznie boli..wiem, ja umierałam z bólu widziałam tylko czarną otchłań, żadnej nadziei już na przyszłość... Dobrze, ze miałam tylu przyjaciół, którzy mi pomagali...próbowali przemówić do mnie, ze był świnią, że nie szanował mnie ani innych, że był egoistą, że było ważne tylko to co on chciał, manipulował mną ciągle, grał na moich uczuciach... Przed obcymi dusza człowiek, a ludzi którzy go kochają nie szanuje w ogóle ;( Wszysko tylko za kasę, za darmo nic nie zrobi. Ale co jeśli rozum jedno, a serce co innego. Dlaczego się kocha takiego człowieka? Dlaczego nie mogę przestać go kochać? Jest dla mnie jak narkotyk... tyle miałam planów, tyle nadziei na dobre jutro...a tu.. mój świat się zawalił ;(( i musiałam go odzyskać. Trafiłam na stronę http://urokmilosny24.pl z urokami miłosnymi. Zamówiłam jeden z nich. I po 2 tygodniach on pojawił się u mnie z kwiatami odzyskałam go, chociaż wiem że ma liczne wady KOCHAM GO!!!!

Gość Sophie9898
Grunt to nie załamywać się :) Są osoby, które potrafia pomóc, mi osobiście odzyskać męża pomogła Pani Sigita, kontakt do niej jest na stronie http://ezowymiar.pl/wrozka/wrozka-sigita/

Gość gość
Są różne opinie o rytuałach, tym bardziej cieszę się, że u mnie zadziałał. Wybrałam ryt haniela na http://magia-anielska.pl