Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MARTA 277 cap

odmówiłam umieszczenia zdjęć swoich córek na Naszej Klasie i dwie

Polecane posty

Boże.... :O Ale zauważyliście napis na stronie głównej NK? Kiedyś było "Nasza Klasa-odnajdź swoicjh znajomych" a teraz jest "Nasza Klasa-miejsce spotkań" :O

Gość MARTA 277 cap
lauraaaaa no niezle tez zdjecia

Gość piekna_czarownicaaa21
po prostu kazdy chce sie pochwalic, maja w ten sposob swoj wirtualny swiat:) chca sie dowartosciowac. widzialam e zdjecia w linkach- no comment:)

Gość MARTA 277 cap
no nad grobem jest niezle, ale luknij na te z linka co dalam wszytskie dziewczyna sama sobierobi, jest z 30 takich samych a roznia sie niewlekimkawalkiem bluznki bo cale zdjecie zajmuje jej twarz :O boze uchron moje dzieci przez taka glopota.

no ja już wszystkie zdj na tej stronie obejrzałam i to co ludzie dodaja na widok innych to jest przegięcie. Jeszcze ze dwa lata temu tak nie było

Gość piekna_czarownicaaa21
Podejrzewam ze tylko niewielki odsetek ludzi odbudowuje strae znajomosci, spotyka sie itp. Dzisiaj raczej zaproszenia do znajomych to sa raczej formy wyscigow- chodzi o to aby miec jak najwiecej znajomych a tak naprawde tylko z niewielka iloscia osob mamy kontakt. Ludzie raczej zakladaja konta aby pochwalic sie swoja sytuacja zawodowa, zyciem osobistym, wygladem, tak jak juz mowilismy dziecmi i tym na co moga sobie pozwolic czyli wycieczki zagraniczne itp;) A te mdle komentarze dodawane do zdjec maja na celu to aby ta osoba nam sie odwdzieczyla i rowniez cos nam napisala i jeszce dala ocene:)

marta dlaeko nie trzeba szukać, każdy ma pewnie kilka takich koleżanek w profilu:P ja też taką mam, 30 zdjęci i wszystkie identyczne, w czym polowa w tej samej bluzce. Ja niewiem czy te dziewczyny nie widza że to jest absurdalne.

Gość MARTA 277 cap
lauraaa ja tez juz obejrzalam i zdjecie z zabita srenka jest okropne :( potem zdjecie babci z wnusia a na pierwszym planie butelki z piwem, laska na klopie tez jest niezla no i na nagrobku

było też zdjęcie jak laska sobie wpycha telefon wiadomo gdzie i podpis mój nowy telefon z wibracjami :/

Gość Mia85
no zwykłe idiotki nie ma o czym rozmawiać, pewnie daają zdjęcia w stylu "remont w kuchni", "wycieczka do Turcji", "mój mężuś" itp. :P

Gość dfgh
Nasza Klasa powinna zmienic nazwę na Nasze Dzieci.

Gość kiiiiiicius
podziwiam postawę autorki postu, denerwują mnie te wszystkie baby, które wystawiają zdjęcia usg maleństwa...0 prywatności..

Gość kiiiiiicius
campari:D ja pierdziele,to się facet dowartosciowal:D

Gość no i dobrze
słuszne podejście, tak trzymać!

Gość posluchajcie mnie25
ja natomiast jestem wrecz NAGABYWANA prze kolezanke ktora ma ponad 100 fotek abym wstawila zdjecie z moim facetem z ktorym jestem 9 miesiecy, ostatnie zdjecie na klasie zmaiescilam w czerwcu i nie mam zamiaru zadnych zdjec juz wklejac bo nie widze sensu po co pochwalic sie podolowac>??nie chce i juz...a to ze nie wkleje z nim zdjecia to znaczy ze co ze go nie kocham, ze z nim nie jestem ze go nie ma w moim zyciu:o????

Gość szulululu
Ja czesto czytam ten blog http://naszaklasa.blox.pl/html naprawde jestem w ciężkim szoku po każdym wpisie, jak ludzie potrafią być głupi...

Gość posluchajcie mnie25
po co robic z kontaktoew miedzyludzkich jakas komercje, jakis rynek sie zrobil z tego...

Gość wolę fejsbuka
"myslalam ze moze ja zbzikowalam do reszty, bo moi znajomi co maja dzieci to 30zdjec jest dzieci a jedno ich samych" Bo dzieci to jedyne, co udało im się w życiu zrobić :D

Gość camor ra
po co wogole zakladacie konta na nk?to juz sie kloci z chronieniem swojej prywatnosci.Nie ma konta i nigdy nie zaloze bo uwazam ze to glupie strasznie i dziecinne.

Gość MARTA 277 cap
camoo ra tez wytrzymalam 2 lata ale wkoncu zalozylam :O

Gość MARTA 277 cap
wolę fejsbuka chyba masz racje :) fajne sa zdjecia ze starych czasow, klasowe,ale 40zdjec swoich dzieci? po co? czemu ludzie tak dysponuja wizerunkim swoich dzieci.

Gość bele de jour
hahaha ta stronka ze zdjeciami kapitalna:D a tak powaznie ja tez nie zamierzam wstawiac zdjec mojej coreczki na jakimkolwiek portalu. Nawet jesli zablokowalabym galerie, uwazam, ze jak kazdy dziecko ma prawo do prywatnosci. Poza tym jak ktos juz tu napisal w sieci sa rozni ludzie. Nie interesuje mnie ile zdjec swojego dziecka ma na profilu moja kolezanka czy kolega.

"myslalam ze moze ja zbzikowalam do reszty, bo moi znajomi co maja dzieci to 30zdjec jest dzieci a jedno ich samych" Bo dzieci to jedyne, co udało im się w życiu zrobić" wlasnie. i żałosne to jest, prawde mowiac.

Gość MARTA 277 cap
ja tez zdjec corek nie umieszcze i powtorze sie : jak beda kiedys chcialy to same zamieszcza tam kiedys swoje zdjecia. ale fajnie jak po kilkunastu latach odnajdusje sie znajomych a nie dzieci z 3 klasy po 9 lat maja profile i klasy. po co?zapommnnialy od wczoraj jak wygldaja ich koledzy z klasy?