Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Konfjust

depilacja okolic bikini

Polecane posty

Gość Konfjust

cześć kafeteriuszki, mam straszny problem z depilacją bikini :( włoski mi okropnie wrastają, są bardzo sztywne... nie mogę korzystać z maszynki, bo wrastają, to samo po depilatorze czy wosku, a pianki są za słabe i nie rozpuszczają wlosków:/ macie jakieś sposoby...?

Gość klauuudyna
ja jestem blondynka,nie mam silnych wlosow a jednak problem ten sam. najgorsze, ze rosna tez w pachwinach.jejku, jak to wyglada w polaczeniu z koronkowa bielizna... :-( po depilatorze wrastaja strasznie, robia sie takie bolace grudki.pomaszynce mam pelno czerwonych kropek. przyznam, ze kremu tam nie probowalam. niedlugo znowul ato, a ja znownie bede sie nadawala do pokazania w bikini. tez szukam jakiegos sposobu.

Gość HoneyBoney
oj skad ja znam te problemy.... a nie myslałyście o depialcji laserowej, takiej na stałe? ja sobie zrobiłam bikini, nie całkowite, ale pogłębione, pachwiny i wzgórek, i jestem super zadowolona! w moim wypadku to byl jedyny sposob, mialam taka sama sytuacje jak Konfjust :// naprawde wam polecam dziewczyny, mozecie sobie o tym poczytac na stronie studio laser na przyklad, duzo tam jest artykulow

Gość Nice 29
Najlepsza jest natrualna depilacja Od wielu lat używam pasty cukrowej. Nie mam żadnych problemów z wrastającymi włoskami i bliznami. Kiedyś kupowałam gotową pastę cukrową, ale można ją zrobić samemu. Tutaj znajdziesz trochę informacji http://depilacjacukrowa.com.pl/zalety-depilacji/

Gość Wata 21
Dziewczyny przez przypadek znalazłam ciekawą wyszukiwarkę gabinetów z zabiegami depilacji laserowej. Można przeszukiwać według miast. Wystarczy kilka kliknięć. Musicie tylko wpisać wasze miasto: http://www.depilacjelaserowe.pl/. Przez to wyszukać salon z oferujący zabiegi depilacji laserowej.