Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jhjhjhjhjgjh

Zabijcie mnie

Polecane posty

Gość jhjhjhjhjgjh

Miałam wczoraj wizytę u dermatologa, przez pomyłkę w kalendarzu zapisałam sobie, że jest dzisiaj :/ Teraz jestem zapisana równo za miesiąc, a jestem w trakcje kuracji silnym lekiem na trądzik i nie wiem, co mam robić :( Tabletki zaraz się skończą (mam jeszcze 5), wczoraj robiłam specjalnie badania krwi, nie mogę od tak przestać ich przyjmować (zresztą i tak wszystko zależy od wyników ale czuję się dobrze). Poprosiłam Panią, żeby zadzwoniła, jeśli zwolni się jakieś miejsce ale ona stwierdziła, żebym na to nie liczyła

Gość Gruba Dama
Zrob tak jak ja - zezryj sobie hamburgera :classic_cool:

Gość jhjhjhjhjgjh
Obawiam się, że to nie pomoże - jestem w kropce, zdrowie jest ważne...

Gość
- idź do innego derma - pokaż w aptece opakowanie , przedstaw sytuacje i powiedz ze doniesiesz recepte - idz do internisty i poproś o recepte - kup ten lek na czarnym rynku w necie :] któres na pewno sie powiedzie 🖐️ ))

Gość jhjhjhjhjgjh
Hehe, dzięki. No muszę tak zrobić. Zależało mi na tej konsultacji, bo z tymi wynikami krwi u mnie różnie, i może się okazać, że nie powinnam już tego brać - cholera wie. Ale dziękuję :)

Gość
ja Cie moge skonultować :classic_cool: bo wiem o co biega :classic_cool: o izotek wyniki cholesterolu i trójglicerydów mogą sie podnieść o 50 % niż w normie jak jest w górnej graniccy przejdz na diete niskotłuszczową, .. mało miesa..

Gość
na wizazu.pl jest dermatolog, tam też mozesz mu te wyniki pokazać :]

Gość jhjhjhjhjgjh
Dzięki przerwa :D Tak też zrobię, niełdugo po nie idę... Biorę Curacne ale to jedno i to samo :) Też to łykałaś? A co do prywatnego dermatologa, to też chodziłam, i o zgrozo, tam czekało się nawet dłużej - ale kiedy poprosiłam o telefon w przypadku zwolnionego miejsca to miałam wizytę po 2 tygodniach. Tylko ta Pani chciała w trakcie kuracji stosować oczyszczanie, a wszyscy krzyczą, że nie wolno :O

może spróbuj uderzyć do swojego lekarza rodzinnego wyniki Ci odczyta i co do leku też powinien poradzić ja do swojego rodzinnego nawet po tabletki anty chodziłam jak mi nie pasowało iść do ginekologa :D

Gość jhjhjhjhjgjh
Czyli to nie ejst tak, ze tylko dermatolog może przepisać ten lek? Dzisiaj już nie ma miejsc do internisty więc wbijam w poniedziałek... :D

no pewnie że to nie jest tak ja kiedyś dostałam uczulenie owszem poszłam do dermatologa zapisał maść ....po jakimś czasie uczulenie powróciło i tą samą maść zapisał i rodzinny