Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LiLiludek

Problem z przyjaciółmi

Polecane posty

Gość LiLiludek

Mam ogromny problem. Chodzę do gimnazjum, więc innym może się wydać, że jestem małolatą i moje zmartwienia są niczym w porównaniu z innymi, ale jest mi ciężko i proszę o pomoc. Mam kilka przyjaciółek. Nie są to przyjaciółki "na zawsze razem", po prostu bliższe niż koleżanki. Jedna z nich, Natalia, zaczęła się spotykać z Ulą. Nie byłoby to złe, w końcu nie jest zakazane, że nie możemy się osobno spotykać, ale Natalia zaczęła się do niej wpraszać i rządzić w jej domu. Ciągle się spotykają, mi nic o tym nie mówiąc. Czuję się zdradzona. One zaczynają mieć własne sekrety, planują ze sobą wyjazdy, mnie oczywiście nie zapraszając nawet do kina w weekend. Jest to przykre, ponieważ nie mam już nikogo z kim się dogaduję tak jak z Ulą. Jednak Uli nie przeszkadza zachowanie Natalii, wręcz przeciwnie, obie stały się "psiapsiółkami". Najgorsze jest to, że Natalia często mówi Uli jakieś rzeczy o mnie, że jestem wredna i dwulicowa. Niestety Ula w to wierzy. Prostym sposobem zostałam bez przyjaciół. Niby mam Olę, ale nie potrafię się z nią dogadać, to wszystko działało kiedy byłyśmy w 4. Błagam, pomóżcie.

Gość
zaporoponuje jakies spotkanie . wyjdz z inicjatywa pierwsza i zaproś je wszystkie też czesto miałąm z tym problemy 😭 :(

Gość LiLiludek
dzięki, ale to nie jest takie proste. Jak staram się spotkać, Natalia udaje że nie może i umawia się z Ulą, która bardzo łatwo jej ulega.