Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

OstraSiostra

Dzień dobry bardzo

Polecane posty

Gość Adam M
Pomarzyć dobra rzecz :-D

nnnoo - masz PMS czy jakiś problem Cie gnębi ?? :D:D :D

a widziałaś nową kolekcję h&m ?? Mają zayebiste brzoskwiniowo/pomarańczowe szpilki z lakierowanej skóry..

Gość only for you
chyba tylko taka muza cie rozluznia :D:D:D

Gość only for you
juz sie chwalilas niedawno tu na kefe swoim repertuarem i pokazalas jaka jetses znawczynia :D dico polo

Gość only for you
zayebiste to juz by bylo zawiele dla ciebie napisac przez j .....

Gość Adam M
Już widzę te wasze "garderoby" :-D Za dużo seriali oglądacie i gazet czytacie :-D

Gość Adam M
Lepiej zejdzcie na ziemie :-D bo po zderzeniu z rzeczywistością........oj będzie bolało.Tępe rury :o

Fajne, do tego rurki marmurki lub cygaretki i jest gitara i do pracy i na imprezę :P A spodnie dżinsowe z suwakami z boku masz??Ja sobie kupiłam ostatnio :P

Gość only for you
dobrze ze marzenia nic nie kosztuja:D:D:D:D

kochana prosze Cie !!!! hehe LOUBOUTIN on jest guru !!!!! nikt nie "tworzy" lepszych projektów niz on !! no ale dac za pare butów 6 tys ... za torebke to jeszcze jakąs klasyczną chanelke 5 np. ale za buty nie ... bo co ... jeden sezon i juz nie ponosisz :/

Gość Adam M
Tutaj mogą być kim chcą,mieć co chcą :-D tylko po co z siebie robić idiotę?

Gość o ja pierdziu
ledwo człowiek sie dopchał. Siostra, ty chyba jesteś magnesami nafaszerowana.Przyciągasz jak lep.... watahy dupków pomarańczowych ( mnie to nie tyczy, to wiem). Powodzenia w zakupach:D:D:D:D:D

mam zaledwie kilka par dzinsw !! nie inwestuję w spodnie gdyz wogóle ich nie noszę !!! nawet zimą heh :D

Dzieki ostatnia Pomarańczo ;) Sucz a obcasy jakie mają..zabójcze .. Ale wszystkie śliczne to fakt :P

Adam - skoncz sie kompromitowac ... nie widzisz, ze nikt sie z Tobą nie liczy ??? hehe

hehe no ja praktycznie tylko w ołówkach z wysokim stanem :) a w nowej kolekcji SIMPLE jest cudwna pastelowo-łękitna stworzona na lato !!!! tez czekam bo jeszcze jej nie ma w sklepah !! i sukienki tak princeski najchętniej !!! z Zary .

nie przepadam za princeskami mam jedną ulubioną coś w stylu słynnych wieczorowych "bandażówek" bez ramiączek, tylko szara i princeska.

z bandażówek mam czerwień z zary i neonową zółtą ale to juz nie są modne poszły na dno komody ! to poprzednie dwa sezony ... ale moze jeszcze wrocą ?

NIEEEEEEEEEEEEE !!!!! SĄ DWIE RZECZY KTÓRYCH NIGDY NIE ZAŁOŻE ! BIAŁE KOZACZKI :/ BO WIES ! I KIECKA Z FRĘDZLAMI ANI NAWET TOREBKA Z FRĘDZLAMI, ANI PASEK ANI BUTY !! BO ZWYCZAJNIE NIE LUBIĘ :/ WOLE BARDZIEJ KLASYCZNY STYL !

białe kozaczki :D :D do tego mini dżinsowa wylewający się bebech i bluzka wiazana na szyi :D:D

ALE FAKT FAKTEM KARNAWAŁ NALEŻAŁ TO TYCH OKROPNYCH FRĘDZLI :D NA SZCZĘSCIE MIAŁAM ALTERNATYWE W CEKINACH HEH A TO JUŻ WOLE ZDECYDOWANIE BARDZIEJ ! :)