Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emila123

Do chłopców

Polecane posty

Gość emila123

Mam na imię Emila. Mam 20 lat. Studiuję administrację. Jestem zwariowana, ale gdy trzeba odpowiedzialna i ułożona. Jestem jedynaczką, ale rodzicie mnie nie rozpieścili tak, jak się to mówi. Mam 173 cm wzrostu, ważę 65 kg, mam długie ciemne kręcone włosy, piwne oczy. Piersi (95D) są moim kompleksem :/ mam okrągłą pupę i w sumie mogłabym zrzucić z 5 kg.. Jestem miła, grzeczna, ale lubię czasami poflirtować :) Umówilibyście się ze mną? Czy coś w sobie powinnam zmienić, żeby dostapić tego zaszczytu :P? A może nie gustujecie w takich typach urody?

Gość emila123
Egzamin dopiero w czerwcu :P ale z koła 4,5 ;]

nie wyglad jest najwazniejszy , dla jednego bedziesz super laska a drugi bedzie mial inny gust , wazne zeby sie polubic

Gość o ja p...
zadna z tych rzeczy o ktore pytasz nie sa wyznacznikiem tego czy bym sie z toba umowil a nie umowilbym sie z jednego powodu - twojej niedojrzalosci ale to nei zarzut, mloda jestes i masz czas :p

Gość emila123
Jestem dojrzała. Determinuje mnie zwykła, prosta tak znajoma wszystkim ludziom ciekawość :)

Gość o ja p...
gdybys byla, to nie zadawalabys tak infantylnych pytan :D

Gość emila123
Białych kozaczków nie trawię i nie założę ich nawet dla ostatniego samca na ziemi ;)

Gość emila123
"o ja p.." myślę, że w sposób dostateczny Ci to wytłumaczyłam. Nie? Borykaj się samotnie ze swoim problemem :)

Gość o ja p...
nie moj problem :D a w temacie widze mozna odpowiadac tylko tak, jak sie tobie podoba :D czemu mnie to nie dziwi 🖐️

Gość emila123
To pytanie skierowane do mnie? Cóż białe kozaczki są już symbolem. Próżności. Balansują na granicy kiczu i braku gustu. Zatem nie jest to mój styl ;)

Gość emila123
Ojoj "p" nie pozwolę zarzucać mi niedojrzałości. Tylko tyle.

Gość pokaz fote

Gość emila123
Wierz mi na słowo ;)

nadal nie dostrzegam sensu tego "ogloszenia" twierdzisz, ze atrakcyjna, uczysz sie i itd. i oczekujesz odp. np od lajzera, ze by sie z Toba umowil bo z opisu odpowiadasz jego preferencjom.......albo od 17 letniego onanisty, ktory dostal erekcji czytajac o rozmiarze biustu ;) szukasz kogos na spoktanie ? w ten sposob ? heh marna prowokacja :P

Gość emila123
Ale ja nie mówiłam, że chcę się z kimś umawiać ;) Mam chłopaka i nie zamierzam tego faktu zmieniać ;] To było zwykłe pytanie :) Wyszukujecie tu jakiś odcieni szarości, przecież dla Was jest tylko czarne, albo białe ;) NA CELU MAM TYLKO I WYŁĄCZNIE POZNANIE WASZYCH SUBIEKTYWNYCH OPINII :)!

subiektywne opinie ? o kim ? ja tez moge napisac, ze jestem sliczny tak ze lustro dostje erekcji kiedy sie z nim przegladam, uzywam banknotow 100E zamiast papieru i mam profesure na UJ-cie. jesli uwazasz, ze taki wpis jak Twoj ma jakiekolwiek znaczenie w zyciu realnym to dosc smieszne masz podejscie.

Gość emila123
Szanuję Twoje zdanie, mimo, iż nigdzie nie napisałam, że jestem śliczna i urocza ;) Chciałbyś mi dogadać, ale niespecjalnie wiesz jak ;)

nie chce Ci "dogadac" ;) smieszy mnie to Twoje naiwniutkie i glupiutkie ( nawet jak na to forum ) pytanie :P " ....mam okragla pupe. umowili byscie sie ze mna ? " - ten fragment ;)

Gość kama456
Ten cytat dowodzi właśnie, że nie uważam się za miss ;)

emila123 - zamiast się opisywać wrzuciłąbys zdjecie... w bieliźnie albo bez :)

Gość tiriririri
juz mnie nic nie zdziwi.. poznałam juz kilkanascie takich idiotek na studiach. czesto nawet z kierunkow, o ktore ludzie sie zabijaja..