Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uświadomiony od dawna

ile macie wzrosti i kg

Polecane posty

Gość uświadomiony od dawna

no to zależy Na przykład od odległości czasowej od Świąt Bożego Narodzenia. Napchałem się w święta, napchałem się w karnawale, napycham się w poście, potem przyjdzie Wielkanoc i kto wie czy się na śmierć nie zapcham. Ale jeśli się nie zapcham to do następnego Bożego Narodzenia troche spadnie :P

Gość ja 154 /42
:)

skazana na blond 175 cm, 48 kg, ale sie odchudzam. cel pierwszy:47 kg cel drugi: 46,5 kg jednak kawały o blondynkach nie wzieły się z powietrza;):) cel 3.. psychiatra:):)

wiecie niektórzy mają bardzo dobrą przemianę materii mam koleżankę która waży mniej ode mnie ale za to je dwa razy więcej i nie może przytyć. Ja od kilku lay czynnie uprawiam sport, ale mam juz dosyc słuchania jaka jestem chuda dlatego staram się przytyć. Tydzień z kawałkiem sie pasę i nic:)

najbardziej podoba mi sie postawa mojej Mamy. Zawsze chciała żebym troche nabrała i powiedziała, że za każdy kg zapłaci mi 100zł Cały dzień jem, najadam się na noc, jem makarony, tłuste sosy, pije kubusia i nic:) 400zł w zasięgu ręki a ja nic nie moge zrobic:) oszukiwac nie mam zamiaru:P

Gość blondi a masz licencję
na pokazywanie światu treści zagrażających zdrowiu?

Anielico: Paś się na fast foodach, to daje lepsze efekty na wadze, chyba więcej na razie ci nie poradzę:))

jem jeden dziennie:) oprócz tego 3 normalnie posiłki, przegryzam cos ciagle, pije napoje gazowane chyba szybciej umre od nadmiaru cukru niz przytyję

Może za bardzo latasz za żarciem a to spala kalorie a może...wejdź w ciążę?:)))

Patrz...a ja myślałem,że wystarczy trochę nasienia,ale czasy się zmieniły...:0 Teraz trzeba przytyć,żeby zajść:/ To faceci idą w odstawkę nareszcie...?:))

no nasionka też sie przydadzą, ale poniewaz mam producenta pod ręka więc z tym nie będzie problemu:) byłam u gina i jak sie dowiedział, że planujemy ciążę to kazał przytyć... jedne maja problem ze schudnięcie a inne z tyciem

Gość Przytyc marzę
170 / 52 Bardzo chciałabym przytyć, ale niestety nie jest mi to dane. Wpierdzielam jak prosiak, efektów zero.... :(

Gość *słodka zołza*
do Anielicy: i to jest Twoj pierwszy podstawowy błąd że pijesz napoje gazowane, one nie pomogą Ci przytyc.. pij dużo soków marchwiowych itp

jestem umówiona z dietetyczką może ona cos poradzi przez te półtorej tygodnia starałam sie jeść więcej niz zwykle, większe porcje, częściej w między czasie pić kubusia i coca colę teraz zamiast kanapek na uczelnię biore sałatki z makaronem i jem hot dogi a i najważniejsze jem przed snem:P ale nic:)

Gość 163 cm i 61 kg

Gość 176i60 kg
Ja mam 176 cm i ważę 60 kg. W sumie chciałabym z 3 kg zrzucić :)