Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zigzaczka

Prosze o rade!!

Polecane posty

Gość zigzaczka

Hej Kobietki!! Mam hmm mozna by powiedziec problem. Jestem z facetem prawie 3 lata, w lato sie pobieramy. Kocham go i w ogole, ale...nie mam ochoty na seks. Kiedys bylo inaczej jakos czesciej mialam chec razem pobrykac,ale teraz jakas blokada mi sie wlaczyla. Zawsze podczas seksu jest mi super,ale nie iwedzac czemu zawsze zbywam partnera, ze mi sie nie chce itp...miala tak ktoras w was?

Gość zigzaczka
i probowalas cos z tym robic czy Ci przeszlo?

Gość majciarrrra
a nei bierzesz moe pigulek?ja jak bralam kompletnie stracilam ochote na sex

nic z tym nie robilam, po prostu bylam zbyt zestresowana i nie moglam sie skupic na przyjemnosci, moze dlugie cieple rozmowy, kolacje przy swiecach, spacery czy wspolna wyglupy zrekompensuja ci brak seksu? ja sporbowalam i po 3 miesiacach bylo juz ok, ale zastosowalam metode tesknoty, ja wyjechalam do siostry ona do brata, nie widzielismy sie tydzien, nabralismy dystansu, wiez sie wzmocnila

Może warto razem się nad tym zastanowić i razem cos wymysleć ? Na nic ci rady z internetu - to nie z internautami chcesz się wiązac

Gość d3456
Jeśsli nie masz ochoty na seks to malżeństwo prawdopodobnie długo nie potrwa ... www.skapiec.pl/#from41355