Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kasiunia Lodziara

Chyba sie zabije

Polecane posty

Biorac pod uwage ze to prowo :D to zaden psycholog , psychiatra ci nie pomoze jak sam sie nie wezmiesz w garsc a pozatym jest to marnowanie kasy 🖐️

zk ale co miales na mysli nie wydaje mi sie ze to jest prowo jesli kobieta jest - ma swiadomosc ze mezczyzna nie szanowal jej i dajmy na to jest ona wzorem cnot to faktycznie mozna sie zabic :)

zgadzam się z zk jak sami ze sobą nie dojdziemy do porozumienia to nam nikt nie pomoze

Cream nie wiem co ci daje napusanie jestem cool skoro w to nie wierzysz tak samo chce dziewczynę po co skoro uważasz ze dobrze ci samemu?

"nie wydaje mi sie ze to jest prowo jesli kobieta jest - ma swiadomosc ze mezczyzna nie szanowal jej i dajmy na to jest ona wzorem cnot" To ja tez sobie zaloze temat , "bylem z kobieta tak bardzo ja kochalem a ona sie puszczala na lewo i prawo ide sie zabic" Napisze pare postow marnej tresci jak sie czuje jak autorka i co uwierzycie ? :D "zk co miales na mysli o 15.45 rozwin to" Myslalem ze to jest oczywiste :O Sa faceci ktorzy maja siano zamiast mozgu.. i robia to co doswiadczyla autorka.

"jeszcze raz napisza " JESTEŚMY "" Taa a ja mam na to... czy jestem czy nie Jestem soba i jest mi z tym ok :)

*Sami* ja jestem :classic_cool: ale inni tak nie myslą :O " tak samo chce dziewczynę po co skoro uważasz ze dobrze ci samemu? " musi mi byc dobrze bo co mam niby zrobic???

zk wtedy np powiedzialabym ze byles z typem kurwy ale skoro otworzytlbys ten topic zapewne mialbys otrzymalbys wsparcie btw - to kobieta jest tworem slabszym i raczej emocjonalnym z reguly mezczyzna jest twardy i silny i nie tworzy topicow i nie uzala sie nad soba sierotki to kobiety :)

"btw - to kobieta jest tworem slabszym i raczej emocjonalnym z reguly mezczyzna jest twardy i silny i nie tworzy topicow i nie uzala sie nad soba sierotki to kobiety" Od kiedy? :D Tu jest pare przykladów moze nie zwiazane z tematem ale jednak http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4053417 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4313752 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4245461

zk nie znam tego typu zachowan wychowano mnie stosunkowo konserwatywnie na szczescie nie jestem przesadnie emocjonalna nie krzycze ale w stanie poirytowania moge krzyczec na cala dzielnice bo np cos mi nie pasuje nie lubie kumulowac emocji Z reguly zk chlopacy nie placza :)

"Z reguly zk chlopacy nie placza" Tak a kobiety sa zawsze te biedne i pokrzywdzone. A zycie weryfikuje i jest Faceci to swienie A kobiety podejmuja dzialania bez zadnych skrupulow :D

Gość chamstwo na linii
to się zabij jednego chwasta mniej

16:26 [zgłoś do usunięcia] **CREAM** sami ...mnie to nie obchodzi ale liczą sie tylko osoby nie rozumiem,przeciez najbliżsi na których ci zalezy nie dobijają ci e tyko wspierają wiec o co chodzi?

sami ....no tak wspieracie mnie wiem o tym ale wsparcie nie pomaga jest jak jest musze tak zyc :)