Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

elenka_19

Vanish_wyielacz+odplamiacz

Polecane posty

Witajcie, mam chyba dosc nietypowy problem i licze na Wasza pomoc, otoz chce wyprac biale rzyczy w odplamiaczu Vanish oxy action, to jest wybielacz + odplamiacz, z tym ze na opakowaniu napisane ze do bialych rzeczy a jak moje rzeczy ktore chce wyprac maja dodatki kolorow innych, ale przewaga bialego, czy nic sie nie stanie np kwiatkom ktore mam na koszuli, albo innym rzeczom?

To zależy od jakości tkaniny i jednak nie ryzykowałabym na Twoim miejscu :)

nie ma gwarancji że nie stracą koloru, lepiej użyj vanish odplamiacz

ale mi tez chodzi o wybielenie troszke, bo jednak od prania rzeczy szarzeja :(, pomyslalam ze moze wyprobuje najpierw na skarpetkach, zaznaczam ze wszystko jest bawelniane, skarpetek nie bede zalowala jesli sie cos stanie, a koszuli jednak szkoda, ale czekam jeszce na odpowiedzi.

nic sie nie stane,tylko pamietaj zebys wylala cala butelke vanisha i zostawila ciuszek na noc. rano bedzie czyste

Misciu, a dziekuje za taka rade, wiesz! :| wyraznie jest napisane max 10 min na tkaninie, chyba tylko Ty tak robisz ze 3masz wybielacz cala noc na jakiejs tkaninie :|, takie uwagi sobie daruj, czekam na powazne odpowiedzi, bo jak widzisz mam problem i nie nadarmo tu weszlam!

alez prosze. zapomnialem wspomniec, ze taki vanish moze rowniez spelniac funkcje kropli do oczu. widzisz wtedy wszystko nawet z ostatniej lawki. na prawde