Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stoprocensiwizny

mam 31 lat i prawie wszystkie wlosy siwe

Polecane posty

Gość stoprocensiwizny

czytalam kiedys ze to swiadczy o tym ze organizm jest bardzo slaby slabe geny itp. nie mam jeszcze dzieci i zastanawiam sie czy w tej sytuacji wogole zachodzic w ciaze. no bo skoro mam kiepskie slabe geny?

moja mama w tym wieku też tak miała, a teraz to ma już wszystkie siwe. Jakoś nie przejmowała się chyba i mnie urodziła. Za to moja babcia ze str taty ma 71 lat i prawie wszystkie kruczo czarne! Dwa siwe na krzyż może. Jeju też bym chciała w jej wieku miec takie :P

Gość ja mam 23
i juz gdzie niegdzie mam siwe wlosy :) a dzieci chce miec :D zalezy od genow ,ale to zadna choroba , od mojego ojca z strony rowniez szybko siwieli ,a moja mama ma 46 l i czarne wlosy naturalne (tak jak ja) i ma 3 wlosy siwe na krzyz :D natomiast moja jedna ciocia w wieku 28 byla siwa jak golab :(

Gość stoprocensiwizny
ja chyba jednak zrezygnuje. za bardzo sie boje. bo wiek juz nie ten i jeszcze te wlosy ktore swiadcza ze z moim organizmem nie jest za dobrze

Gość stoprocensiwizny
no ja gdybym sie nie farbowala to tez bym wygladala jak golab:-( a ta twoja cioia w wieku 28 lat paradowala z taka siwizna? nie farbowala ich?

Gość stoprocensiwizny
no moze zadna choroba ale na pewno odzwierciedla ze z organizmem niejest najlepiej ze geny slabe itp

Gość ja mam 23
31 lat to nie jestes stara :O moja ciocia jak juz pisalam w wieku 28 lat byla siwa jak golab , a dziecko urodzila w wieku 35 :O ona jest zdrowa i zahartowana jak baba chlop:D dziecko ma juz 16 lat rowniez jest okazem zdrowia kobieto sama z siebie robisz niedolezna :O sorry za te slowa ,ale niedlugo jak spuchnie wam palec rowniez bedziecie mieli oslabione organizmy , nie robcie z siebie takich nieudacznikow :O ale ty podejmujesz decyzje czy chcesz je miec :) tylko mnie wkurza taka glupa gadka

Gość d3456
przemaluj sie na czarno i zapomnisz o problemie ... www.skapiec.pl/#from41355

Gość ja mam 23
stoprocensiwizny no ja gdybym sie nie farbowala to tez bym wygladala jak golab a ta twoja cioia w wieku 28 lat paradowala z taka siwizna? nie farbowala ich? farbowala henna :) ale daj pokoj to nie zadna choroba :D:Da przedewszytskim zadne kalectwo

Gość stoprocensiwizny
no kalectwo niby zadne ale mowie co czytalam na jakims forum medycznym ze siwizna przedwczesna nie jest stanem naturalnym i moze swiadczyc o chorobach jakis uszkodzonych slabych genach itp. farbowanie pozwala mi zapomniec o siwiznie na najwyzej tydzien bo po tym czasie mam juz odrost a po 2 tygodniach mega odrost. moi rodzice tez wczesniej zaczeli siwiec ale jednak po 30stce a ja juz w wieku 19 lat mialam pierwsze siwe wlosy no a teraz to juz golab jestem :-(

Gość stoprocensiwizny
no i henna mi nie lapie siwych

Gość stoprocensiwizny

Gość Ewaldi
a co powiesz na to: jakiś czas temu poznałem naprawdę bardzo ładną blondynkę z oczami niebieskimi jak topaz i gdy szliśmy razem ulicą trzymając się za ręce to ludziska się za nami odwracali , ona miała wtedy 24 lata i była jak z obrazka ale nosiła perukę , wszystkie włosy jej wyszły zupełnie bez powodu , nie chorowała na żadne paskudztwo :(

Gość stoprocensiwizny
powody wylysienia bywaja rozne moze byc hormonalne jest to lysienie androgenowe czy jakos tak. dziecko nie koniecznie musi to odziedziczyc. znam kobiete ktora od urodzenia nie ma losow. co troszke urosly to zaraz wypadly. a dzieci maja wlosy normalnie