Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dziubka000000

jak duzo pieniedzy przeznaczyliscie na chrzciny?

Polecane posty

Gość klumpa
a to zależy w jakiej roli wystepujesz? jak jako dziecko, to śpij spokojnie, coś tam dostaniesz:)

ja chce ochrzcic swoje dziecko i nie mam za duzo pieniedzy i boje sie ile wydam na jedzenie bo musze przeciez cos urzadzic i nie wiem ile mnie to wyniesie ratunku

Gość klumpa
a impreze robisz w domu czy w restauracji/knajpie. jak w restauracji to idź i się spytaj ile od osoby. jak w domu, to tez zaplanuj ile osób przyjdzie i podziel obiad na odpowiednie porcje.

Gość
jezu, no to napisz, ile bedzie osob, czy ma byc cala wielka impreza, czy tylko obiad, czy alkohol, czy nie, kurva:o

Gość tozależyilesób
a co to za pytanie??? zalezy gdzie i ile osób, w restauracji zapłacisz dużo wiecej, ja od osoby w knajpie płaciłam za obiad 85zł(bez alkoholu i ciast), tylko 2daniowy obiad, 38x85zł to policz sobie, we własnym zakresie upiekłam chyba 4ciasta i kupiłam alkohol(już nie pamiętam ile), a równie dobrze możesz zaprosić tylko teściów, rodziców, ew. rodzeństwo + ty i mąż, bedzie was może 10, 12 osób, jak sama ugotujesz wyjdzie taniej, że to bliska rodzina to nie będzie też trzeba dużo alkoholuk tylko symbolicznie...jak masz mało kasy to gotuj w domu dla najbliższej rodzinu, u mnie też byli tylko najbliżssi ale mój mąż ma np 6 rodzeństwa, niektórzy przywieźli swoją 2 połowę, moi i jego rodzice, 3 moich braci, ich żony, dzieci i sie zebrało....a nie wypadało rodzeństwa nie zaprosić, a lbo powiedzieć: przyjedź bez męża lub żony...