Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Saw

kosmetyk na czerwone policzki. maskowanie

Polecane posty

Gość Saw

Cześć. Wiem, że to strona dla kobiet ale widziałem posty mężczyzn a jestem pewien, że Wy, drogie Panie lepiej znacie odpowiedź. Otóż mam problem bo jestem bardzo czerwony na twarzy. Takie placki na policzkach. Bardziej to jest zaognione jak się smieję albo zmęczę, zawstdzę (wiem, że każdy ma trochę przy takich sytuacjach ale u mnie to wygląda nienaturalnie - blada twarz a tu takie bardzo czerwone placki). Chciałem się poradzić apropos jakiegoś kosmetyku, kremu nie wiem.. Żebym mógł posmarować policzki i, żeby trochę to zamaskowało. Zależy mi na czymś co się wchłonie albo coś, żebym się z daleka nie świecił ani nie było widać jakiegoś pudru czy czegoś.. Chodzi o taką niewidzialną ochronę. To raczej coś z naczynkami krwionośnymi. Dzięki za rady

Gość Kaśka70
Witaj, myślę, że jestem w stanie Ci pomóc. Za chwile będzie w sprzedazy produkt , który nazywa się White Magic .Jet to rodzaj spray-u wybielającego ( kobiety uzywają takich do zakrycia plam i naczynek na twarzy). Miałam okazję przetestowac ten produkt i być w gronie osób, które oceniały jego skuteczność przed wprowadzeniem na rynek. Moim zdaniem jest reweacyjny!!!!! napisz koniecznie do firmy Doris Dorin ( www.doris-dorin.com) i zapytaj o dostępność. W każdym razie preparat ujednolici kolor skóry i przykryje zaczerwienione miejsca w sposób bardzo naturalny i bez połysku. Nie polecam stosowania żadnych korektorów , bo w wypadku takich problemów nie pomogą.White magic jest właśniena tego typu kłopoty :) pozdrawiam ciepło !

Gość grabarka
Saw.. my stosujemy kosmetyki do cery naczyńkowej i rumienia Ziaj med - tanie drogie Avene -krem o zielonkawym odcieniu Ruborir Plante System Eucerin wszystkie dostepne wyłącznie w aptekach proś o próbki http://www.rosacea.pl/forum6/viewforum.php?f=3

Gość grabarka
Ziaja Med do cery z rumieniem

Gość saw
Kasia , na jakiej zasadzie działa to wybielanie skóry? To już po jakimś czasie tak zostaje? Czy tylko maskuje za każdym razem jak użyję?

Gość saw
grabarka, a po tych co Ty wymieniłaś widać, że się używało? Tzn, jakiś zapach na skórze, lub to że się błyszczę? Kobiecie jeszcze mozną przebaczyć ale chłopakom to raczej nie wypada.

Gość Kaśka70
Witaj ponownie Saw.. to działa w taki sposób , ze rozpylasz białą mgiełkę , która natychmiast przykrywa zaczerwienienie i skóra jest jednolita. Stałe stosowanie powoduje, że skóra nabiera jasnego odcienia i jest jeszcze delikatnie napięta bo preparat zawiera witaminy i substancje liftingująca. Zatem działanie jest dwutorowe. W każdym razie preparat jest unisex i dla kobiet i dla mężczyzn właśnie dla takich problemów jak Twój. Ja sama próboałam zielonych korktorów , ale nie działało - poza tym ciągle miałam rażenie, ze jestem zielona:) Z tego spray-u byłam bardzo zadowolona .

Gość Kaśka70
a.....! nie błyszczy się ! Daje fajny efekt jednolitego koloru skóry.

Gość grabarka
do kaśka.. a można dostać próbki? bo ja mam problem z uczuleniem na wiele kosmetyków apteki mają, to sobie próbuję i potem kupuję ...raczej nie są tłuste, ale mam sucha skórę, to szukam takich, które nawilżają te zielone kremy - polecam, cera jaśniejsza i nie widać...jak puder

Gość motyl22
czy jeszcze jest ktoś na tym forum???

Gość motyl22
tzn jak i w czym pomogło ? i strasznie drogi jest