Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarna duupaaaaa

Nie widze dla siebie rozwiazania

Polecane posty

Gość czarna duupaaaaa

Co to za farsa to zycie, ja juz nie widze dla siebie przyszlosci. Skonczylam jako zero, i juz raczej sie z teog nie wykaraskam. Jestem na rozdrozu autentycznie, nie wiem w ktora strone isc, co robic w zyciu. Inni do czegos dochodza a ja jestem wegetujaca roslina, przykre ale prawdziwe, nie mam sily na nic. Jestem po uszy w depresji, ale nie piszcie ze magnez mam brac bo biore a na psychologow nie licze. I po co zyc?

byle do wiosny :p

Gość brak ci faceta
od razu widać

Gość czarna duupaaaaa
no ok zgadzam sie z powyzszym, co do faceta to nie latwo jest kogos znalezc gdy ma sie przyjaciolke depresje

Gość smutny piatek
perdolicie Hipolicie.Jak nie masz raka w ostatnim stadium to dasz rade.A teraz gadaj co to za dramat.Co tyle glow ,to nie jedna.No to jedziemy.

Gość czarna duupaaaaa
smutny piatek dzieki, widze u ciebie nie lepiej, wiec watpie ze chcialabys/chcialbys sluchac tej zenujacej historii, po prostu mam dola bo czego sie nie zlapie to nie wychodzi :/

Gość smutny piatek
skad to tylko nik.Mam czarny, ale nie chce mi sie logowac na niego.Chetnie poslucham i jak bede w stanie chetnie pomysle co mozna zrobic w tej sytuacji.

Gość czarna duupaaaaa
Dzieki z gory za duchowe wsparcie. Zrobic sie raczej nie da nic. Podam przyklad osoba ktora miala nadzieje chcialabyc kims, w rzeczywistosci wszystko zawalila i prace i szkole i wyladowala w sklepie miesnym! Teraz jest juz za stara by doczegokolwiek dojsc. Chcialaby sie usamodzielnic od rodzicow ktorzy sciagaja ja w dol, ale nie ma funduszow ani perpektyw. Jak spotyka mezczyzne ktory jest dobry i godny poznania to go odrzuca bo boi sie ze wkrotce okaze sie ze nie byla godna poznania osoba bo tak naprawde przegrala wszystko co zaczela. Prosze bardzo ot historia, w dupe z taka farsa.

Gość czarna duupaaaaa
To wszystko jest jak zamkniete kolo z ktorego nie da sie wyjsc. Wiem sa gorsze przypadki, ale moj jest conajmniej beznadziejny

Gość smutny piatek
hmm.Lepsze to niz przejscie skomplikowanej operacji amputacji nogi czy chemioterapii :-P. Wiesz nie musi ten Ktos sprzedawac w sklepie miesnym a np, nauczyc sie na kursie przedluzania paznokci, fryzjerstwa-zageszczanie wlosow .Nie trzeba miec gabinetu, jezdzisz do domow klienta.Dam przyklad moja pani od paznokci tak robi.Kupila sprzet za 1000 zl, kupila starego malucha (skonczyla kurs tipsow) i ma klientek ful.Za pazurki bierze po 50-80 zl.Terminu trudno zaklepac.Podalam tylko przyklad jak mozna cos w zyciu zmienic.A z rodzicami tez nie trzeba mieszkac.Mozna wynajac pokoj jak moja siostrzenica pielegniarka z 350 zl.I masz od starych spokoj.Takze nie jest to dramat.A studia nie wszyscy musza skonczycZreszta najwiecej bezrobotnych jest po studiach-statystycznie.Wiec z mojego punkt widzenia masz cala mase mozliwosci i glowa do gory.Usmiech na twarz i pomysl co chcialabys zmienic .

Gość czarna duupaaaaa
Looser - wydaje mi sie ze od kobiet raczej tez duzo sie oczekuje w tych czasach, wiadomo ze jak powiem ze nie skonczylam studiow to facet raczej na poczatku pomysli sobie ze jestem malo inteligenta albo przynajmniej inna. A odrzucam facetow tak nieswiadomie, pierwsza rozmowa zawsze fajnie sie rozmawia, ale juz pozniej jak jest proba dalszego poznania to uciekam, bo boje sie wlasnie odrzucenia..oceny tego ze jestem zerem Piatek - dzieki :) masz racje zawsze jest wyjscie z sytuacji, tylko zebym jeszcze wiedziala co bym chciala :/ nie czuje sie z niczym zwiazana z zadna dziedizna, nic nie sprawia mi radosci, ale to raczej depresja. Dzieki za pozytywne slowa a teraz idz sie baw bo jest piatek :)

Gość a o co chodzi bo ciezko
zrozumiec? na razie tylko problem studiow wylapalam - mozesz je zrobic.

Gość a o co chodzi bo ciezko
jedna z glownych spsobow zeby byc szczesliwym, to nie martwic sie tym, czego sie nie ma - moze to pomoze?

Gość smutny piatek
jak depresja to pedz do learza psychiatry badz lekarza pierwszego kontaktu po leki p/depresyjne.Podnosza nastroj , mozna brac dlugo , nie uzalezniaja.I po problemie depresji a reszte rzczy przemysl i bedzie miodzio.

Gość czarna duuupaaa
o co chodzi - o to ze jestem zerem i nie umiem sobie z tym poradzic i boje sie opini ludzi na swoj temat piatek- no napewno sie wybiore, tylko te tabletki to raczej krok w tyl niz w przod :/