Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość waham waham wahadło

sukienka na czerwiec krótka -waham się

Polecane posty

hmm :O nie wiem na ślub to raczej długa suknia a nie sukienka przed kolanko-tak jest moja opinia ale zgadzam się z Jagą- jak masz zgrabne łydki to bierz skoro się podoba :) tylko pełne buty bym radziła a nie sandałki z odkrytymi palcami.

Gość paróvveczka
Prze-, prześliczna. Elegancka, skromna, sexy, ale subtelnie.

ja tez wybralam krotka suknie na czerwcowy slub. wymyslilam sobie gore od slubnego modelu sukni, ale zamiast dlugiego dolu z trenem i kaskada falban, poprosilam zeby doszyto mi w to miejsce elegancka spodnice typu "tulipan", dlugosc do kolan. ale powiem tak - ja biore cywilny i wiem, ze duzo swobodniej i pewniej bede sie czula w urzedzie wlasnie w takiej kreacji. mimo ze w kazdej pracowni sukien slubnych panie probowaly mi na sile wciskac tradycyjne bezy i te wszystkie inne suknie na halkach z kolem, ja czulam sie w nich jak jakis przebieraniec a nie panna mloda. dlatego podziekowalam im i moja suknie uszyje mi ktos zupelnie spoza branzy slubnej. duzo taniej, duzo gustowniej. pytanie jaki ty slub bierzesz, bo jezeli koscielny to moze wlasnie na odwrot? w kosciele w takiej skromnej/krotniej sukience bedziesz sie czula jak szara myszka?

ładna.pdobają mi się również krótkie sukienki.może bym sama wybrała kiedy bym miała ładne nogi.ale stwierdziłam że takie kolosy to lepiej chować pod długą kiecką-w której o dziwo dobrze się czułam.jednak umęczona całą nocą i emocjami nad ranem stwierdziłam że chcę jak najszybciej zdjąć tą zbroję i że kobiety w dawnych czasach były biedne że musiały nosić takie badziewie :D

Sukienka jak na krótka jest całkiem ładna;-) Ale jeśli to kościelny to na ceremonię radziłabym przykryć dekolt bo jest dość duży.

bardzo ładna sukienka, jednak jakieś nakrycie na ramiona przydałoby się

Biała żeby ciebie nie wźeli za młodą... a tak bardzo ładna też chodzę na wesela k krótkich bo wygodniej i lepsdzy efekt jak dla mnie

Gość misica
ładna, ale znikniesz wśród zaproszonych gości, myślę, że nie jedna młoda dziewczyna, którą zaprosisz będzie miała na sobie podobny fason, a chodzi jednak o to aby t wym dniu wyróżniać się wśród całej reszty...

Gość ewdfsfsfrswd
dokładnie to co powyzej a nie daj bóg któraś bedzie miała bardziej strojną sukienke to jeszcze ją wezma za panne młoda zamiast ciebie....

Gość waham waham wahadło
dzięki dziewczyny za odzew ;) nogi mam zgrabne + buty na obcasie , no i do kościoła ubiorę sobie coś na ramiona także to nie problem. Co do "zniknięcia w tłumie gości"-nie sadze -wesele jest na 50 osób które wiedzą do kogo na ślub idą ;)