Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rafal_1985

moje życie się zatrzymało

Polecane posty

Gość wesoła mary ann
rafał! :D ja mam 19lat :) i napisałam w poprzednim poście, że poderwał mnie gość w Twoim wieku :D spodobał mi się i zaimponował, przede wszystkim chyba ogładą, kulturą osobistą i dojrzałością, której nie mają chłopaki w moim wieku ;) myśle, ze wiele młodych dziewczyn wybrałoby starszego od siebie faceta. :)

Gość hahahahahahahahahahahaha
a ktory dojrzaly facet chcialby takiego smarka? chyba taki co lubi o lalkach i tipsach rozmawiac z takimi glupimi gowniarami

Gość tlusta chinszcyzna i pepsi...
Poka fote kochany...zaraz cie tu ocenimy:)

Gość wesoła mary ann
hahahaha... - kogo nazywasz "smarkiem" i "głupią gówniarą"? ;) zważywszy na fakt, że nie wiesz kim są Twoi rozmówcy, nie wypada ich obrażać - tego wymaga kultura osobista, której niestety Ci brak. jeśli chodzi o mnie, nie mam żadnych tipsów, nie ładuję na twarz 5kg tapety, nie chodzę na solarium i nie farbuje włosów ... co nie zmienia faktu, że jestem ładna, zgrabna i potrafię podkreślić swoją atrakcyjność :D facet, który mnie poderwał to mgr inż. :) zainteresował się mną, bo zauważył, że wracam z zajęć sportowych, co oznaczało, że mam jakieś zainteresowania, po krótkiej rozmowie na przystanku zdecydował się zapytać o mój numer - zatem wydałam mu się interesującą rozmówczynią. ;)

a co w tym dziwnego, że dziewczyna ma 19 lat i zachowuje się dojrzale, zdarzają się takie....sama taka byłam kilka lat temu jak Ty marry ann;) tyle tylko że ja trafiałam na gówniarzy....(i trafiam) bo można mieć 19 lat i miec poukładane w głowie albo dobijać 40 i życiowe motto:" same rozrywki, zero odpowiedzialności....."

"facet, który mnie poderwał to mgr inż. zainteresował się mną, bo zauważył, że wracam z zajęć sportowych, co oznaczało, że mam jakieś zainteresowania" Albo nie masz zadnych szans u rowiesniczek to sprobowal z mlodsza :D

Gość wesoła mary ann
poza tym, że jest inteligentny, ma ciekawe pasje i przyjemne poczucie humoru, jest też dżentelmenem. :) na dodatek jest przystojny, wyższy ode mnie, ma ładne oczy, śliczny uśmiech i fajnie się ubiera. :) jestem szczęśliwa, że go poznałam, a sposób w jaki się to stało dodatkowo poprawia mi samopoczucie :D poczułam się "wybrana" z tłumu... :) to właśnie do mnie podszedł uśmiechnięty przystojniak i to właśnie mnie umilał czas rozmową :D myślę, że jego rówieśniczki, gdyby miały okazję go poznać, byłyby równie szczęśliwe jak ja :D

"myślę, że jego rówieśniczki, gdyby miały okazję go poznać, byłyby równie szczęśliwe jak ja " I tu sie mylisz 19 a 25 latka innymi kategoriami sie kieruje i to czym on Ci imponowal niekoniecznie imponowalo jego kolezankom :D

Gość wesoła mary ann
być może.. mnie imponuje przede wszystkim jego umysł, kreatywność i poczucie humoru. :) ale poznany przeze mnie, jeszcze 24-letni pan mgr inż. pracuje, jest ambitny i zaradny, ma jakies auto, którym dojeżdża do tej pracy, jednakże na chwilę obecną mieszka jeszcze z rodzicami, bo oszczędza na mieszkanie - myślę, że to zaimponowałoby jego rówieśniczkom.

Gość fatimaJestINima
Szukam kompletnego dziwaka. Jeszcze nie znalazłam.Nie mogę dogadać się z normalnymi ludźmi.

Gość wesoła mary ann
chodzi o umiejętność radzenia sobie w życiu. :o zaradny facet pomoże kobiecie utrzymać dziecko. zabezpieczenie finansowe jest ważne, kiedy planuje sie rodzine, a wydaje mi sie, że 25-latki właśnie o tym myślą, przy wyborze faceta. ;] więc nie interpretuj wszystkiego po swojemu, sedes.

"zaradny facet pomoże kobiecie utrzymać dziecko. zabezpieczenie finansowe jest ważne, kiedy planuje sie rodzine, a wydaje mi sie, że 25-latki właśnie o tym myślą, przy wyborze faceta." Otoz nie tak patrza kobiety wygodnickie zeby facet zarobil na wszystko a kobieta tylko ladnie wygladala :D

Gość wesoła mary ann
nie wszystkie niektóre kobiety mają w życiu cel, chcą się spełniać zawodowo i samorealizować we wszystkich dziedzinach życia... :] np. ja lubię odnościć sukcesy, czuć satysfakcję z dobrze wykonanej pracy(nie koniecznie zarobkowej), a co do zawodu, chciałabym móc zarabiać tyle, żebym była niezależna finansowo od swojego mężczyzny, na wypadek, gdybym musiała się z nim rozwieść(gdyby np. mnie zdradził) i samotnie wychowywać dzieci, musiałabym mieć jakieś oszczędności, także nie przewiduję opcji, w której zarabia wyłącznie mąż. poza tym chcę pracować, bo wiem dokładnie, co chce w życiu robić i tym pragnę się zajmować tak długo jak będę mogła.

Gość wesoła mary ann
zupełny przypadek.. jeden jedyny raz wracałam z basenu o innej porze niż zwykle... :)

Gość wesoła mary ann
dokładnie to było tak: wracałam z basenu, a on jechał podobno tym samym autobusem, ale nie zauważyłam go tam. wysiedliśmy na tym samym przystanku i każde z nas poszło w swoją strone - ja poszłam kupić sobie coś do picia i oglądałam przy okazji wystawy sklepowe, bo miałam jeszcze 20min do swojego kolejnego autobusu, a on poszedł na przystanek i też czekał na swój autobus, który miał 23min później. :) wróciłam tam z piciem, wypiłam i koleś podszedł do mnie, zapytał czy wiem, o której jest jakiś tam bus, powiedziałam, że niestety się nie orientuję, bo nie jeżdżę w tamte strony i wtedy powiedział, że właściwie to zapytał tylko dlatego, że nie wiedział jak do mnie zagadać i potem zapytał jaką książkę ostatnio czytałam, na jaki autobus czekam itd. a na koniec rozmowy dał mi numer.. :D

Gość rafal_1985
Chciałbym jeszcze na chwilę wrócić do tematu. Zostałem zjechany za to, że mając 25 lat nie chcę angażować się w "poważny" związek. Nie bardzo rozumiem co jest w tym złego i te gadki, że w moim wieku to powinienem myśleć inaczej. Za granicą ludzie dlugo pozostają singlami i jakoś nikt nie widzi w tym nic złego

nie przejmuj się;) każdy pisze tu co chce a to od Ciebie zależy co zrobisz ze swoim zyciem :) poznasz kogoś odpowiedniego - to sie zaangazujesz i tyle a póki co korzystaj z wolności :)

Gość rafal_1985
dzięki, że są jeszcze normalni ludzie na tym forum. Nie rozumiem skąd takie zacofanie, że jak się ma 25 lat to już trzeba na gwałt myśleć o małżeństwie i poważnym związku. Czyżby niektórzy ludzie nie zauważyli, że czasy są już zupełnie inne?

Gość rafal_1985
jesteś chłopakiem czy dziewczyną?

Gość to nie chodzi o to
potrzebujesz przebudzenia. miłość będzie czymś ekstra przez rok, dwa ale później związek stanie się taką samą codziennością. tak jest ze wszystkim - marzymy, a potem okazuje się że to nie o to chodziło.

Gość rafal_1985
ale ja póki co nie chcę się wiązać na stałe, więc o co chodzi?

Gość to nie chodzi o to
aha. nie doczytałam. a czemu nie chcesz związku na stałe?

Gość znajomy ktosiu pesymista
z Ciebie

"znajomy ktosiu pesymista z Ciebie " Moge sie tylko z tym zgodzic :D "że jak się ma 25 lat to już trzeba na gwałt myśleć o małżeństwie i poważnym związku." Fakt tylko powiedz mi jak sobie wyobrazasz w wieku 30 lat poznac wolno fajna z charakteru i z wygladu laske ? Co lepsza bedzie juz zajeta 🖐️

Gość Nikt_Znaczący
A ja CIę rozumiem. Jestem w Twoim wieku, mam pracę, chyba nawet niezłą i zaczynam żyć, wiedząc że nie zwalę się jakby co z problemami rodzicom na głowę (np. nieplanowana wpadka). Ot tak, tuż przed 24 urodzinami poznałem pierwszą dziewczynę, już nie jesteśmy razem, była młodsza ode mnie. I co? Życie toczy się dalej. I tak jak się rozglądam to jest całkiem sporo, ludzi skupionych najpierw na usamodzielnieniu się, a potem na czerpaniu z życia. I ja mam zamiar bawić się jeszcze przez jakieś 3-4 lata, a potem dopiero się ustatkować. To nie jest trudne, rozejrzyj się dookoła siebie, na pewno znajdziesz kogoś, kto jest podobny do Ciebie, z kim można poszaleć. A jedyny problem to ten, który wynikł na forum. Ja szczerze nie rozumiem czemu dziewczyny przeważnie oczekują od faceta w wieku 24 lat planów na przyszłość, mieszkania razem, ślubu. Przecież to dopiero początek życia, czas z którego powinno się mieć najlepsze wspomnienia:)