Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yujjjfcfgtuk

MOZE MI KTOS W KOŃCU POMOC????!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość yujjjfcfgtuk

cZEKAM NA CZYJAC POMOC I NEI MOGE SIE DOCZEKAC A NAPRAWDE SIE DENERWUJE TYM.. Zmienialam tabsy na inne..teraz te nowe biore trzecie opakowanie..gdzies w polowie jestem neistety mam plamienia..czy tak mzoe byc??czy odlozyc mam znowu tabletki??czy moze 4-5 opakowanie to przestane miec te plamienia...dodam ze jak zmienilam to w 1 opakowaniu mialam plamienia przy 2 troche ustaly nawet nei pamietam dobrze no i teraz znowu są czy to przejdzie??czy to przez zmiane tabletek i moj organizm sie jeszcze nei przyzwyczail??? prosze pomozcie bo mysle czy nei odkladac juz..

Gość napewnonieee
napewno nie odstawiaj w polowie opakowania tylko skoncz je. na ulotce chyba pisze ze do 3 miesiecy moga byc plamienia. osobiscie jestem przeciwna szprycowaniu sie chemia ;)

Gość yujjjfcfgtuk
niestety nei psize do ktorego opakowania;(:(

Gość yujjjfcfgtuk
czy ktos moze mi jeszcze doradzic???

Trudno tu coś doradzić jak ja brałam tabsy to nie miałam plamień zamiast się stresować poszłabym na twoim miejscu do ginekologa niema na co czekać!!!

nie odstawiaj od razu tylko przynajmniej zadzwon do lekarza i sie zapytaj. plamienia na poczatkach brania piguł to normalna rzecz. powinno sie unormowac tak do 3 cykli.

Kiedy brałam tabletki plamienia miałam przy jednych tabletkach...chyba logest...i lekarz kazał skończyć opakowanie a potem mi zmienił bo stwierdził że mogą nie być dopasowane hormony....czyli mogły też nie działać tak jak powinny:)