Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kubeeczek bez uszkaa266

Jak odbic sie od dna??

Polecane posty

Bylam glupia i naiwna.Zaufalam a ktos mnie oszukal.Otoz mam roczna coreczke.Z ojcem dziecka nie jestem od dawna bo zostawil mnie w ciazy.Jak corka miala 5 miesiecy poznalam kogos.Kogos kto ciagle mnie klamal i klamie dalej.

Nikt nigdy nie znlazal sie w takiej sytuacji.

Gość Czyli jednym slowem
nie możesz mu ufać, więc po co jesteś z nim ? Nikt nie lubi być oszukiwanym, a ty musisz miec jak już faceta odpowiedzialnego bo przecież nie chodzi tutaj tylko o ciebie, ale także o twoje dziecko Oczywiście to twoje życie i twoja sprawa Moge tobie powiedziec tylko , że ja na twoim miejscu nie byłabym z takim facetem NA PEWNO Przy najbliższej okazji powiedziała bym mu ŻEGNAJ Związek bez zaufania jest niemozliwy jak dla mnie

Caly czas mnie oklamuje.A dzis wszystko sie spieprzylo. Oklamala mnie po raz nawet neiwiem ktory. Otoz ja dostalam mieszkanie po ojcu.Wymaga jakiegos tam remontu.Nie duzo.Ja mialam swoje pieniadze i wydalam na tamto mieszkanie.I juz niestarczylo mi na zrobienie reszty rzeczy min. kupic karnisze i opal.A on oszukal mnie mial mi pozyczyc 1000zł na wykonczenie i dzis powiedzial ze nie bedzie pieniedzy.Jutro mielismy sie przeprowadzac ja na walizkach i nawet nie mam za co tego kupic.Jak mozna tak klamac.

Współczuję...Może da sie zorganizować kasę od kogoś innego. Teraz ważna jest rodzina,znajomi i przyjaciele ze wsparciem. Jesteś sama ale chyba nie samotna. Dziecko najważniejsze no i ty oczywiście. Nie kumam jak ludzie potrafią tak spaprać czyjeś życie będąc niedojrzali i nieodpowiedzialni. Przykre, ale musisz walczyć. Nie poddawaj się, bo to ważne,że masz gdzie mieszkać i dla kogo żyć. Trzymam kciuki i przesyłam uśmiech. Będzie dobrze:))

Mam 1600zł zwrotu podatku i czekam na kase.Jak dla mnie to duzo i stanelabym wtedy ffinansowo na prosta.Ale nie mam nawet od kogo pozyczyc pieniedzy zeby sie przeprowadzic.Teraz place za 2 mieszkaniA.W tym miesiacu zaplacilam az 1200zł.Za stancje place 600zł a tam za mieszkanie mam ok.300zł ze wszystkim.Nie mam rodzicow wiec niemam od kogo pozyczyc.

Gość te kubeczek
to już było....(ziew) który raz zakładasz ten sam temat???

Czyli karnisze to dla ciebie kwestia życia albo śmierci :-D :-D :-D Nie rozsmieszaj mnie On ciebie okłamuje, a ty kłamiesz tutaj tak jakby ktoś tobie za to płacił, więc przestań opowiadac bajdy dziewczyno i tworzyć androny Weź się do roboty, bo manna tobie z nieba i tak nie poleci

Nie tylko karnisz ale i opal.Ja wydalam pienidze na remont.A on obiecal ze pomoze dokonczyc ale ma to gdzies.Trudno sama sobie jakos poradze.

Gość Piszesz ... jak odbic się
od dna - przestać się nad soba użalać i weź się do pracy ... to jedyny sposób na odbicie się od dna Każdy ma jakąś przeszłość, lepszą, gorszą, takie jest życie i jakie to nasze życie bedzie zależy od nas, powodzenia, życzę szczęścia