Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fiki miki sriki paliki

Ach te nasze chłopy hihihi

Polecane posty

NIENAWIDZĘ WAS!!!!!!!!!

Gość człowiek który oszukał diabła
może chociaż napisz czemu :D

Bab tez nie lubie zreszta i tych ich intryg, klamstewek i rzekomej solidarnosci jajnikow, ktora istnieje chyba tylko w serialu "Przyjaciele". ZAL!!! Rzygam ta indoktrynacja, poradami: jak zrobic mu dobrze? jak sie ubrac na pierwsza randke? jak mu zaimponowac? co przygotowac na romantyczna kolacje? jak zadowolic faceta oralnie? jak sie zachowywac bys w jego oczach byla atrakcyjna? co mysla faceci? co lubia, a czego nie lubia mezczyzni? jak znalezc meza? jak odgadnac jego intencje? JAK SIE ZESRAC W OGOLE??!! RZYGAM!! RZYGAM TYM!!! Na sama mysl mam ochote wymordowac pol ludzkosci!!!!!!

ile masz lat:)

Na tyle duzo, zeby zauwazyc, ze swiat kreci sie wokol was :-O Baby same facetom do lozek wskakuje i gole tylko pokazuja bez gadania. Upadek wartosci jest, nie ma sie oszukiwac. Lat mam 21 i nigdy nie plynelam z pradem

Ach te literowki, chodzi o gole tylki oczywiscie :-D A ty czlowieku nie zwiesz sie Parnassusem przypadkiem?

chyba za bardzo nie masz szczęścia z chopami i dlatego jesteś poirytowana tym faktem , że inne kobity piszą , robią różne rzeczy by się podobać facetom :) sorry ale chyba nie wszystkie wchodzą do łóżka z gołymi tyłkami , znam kilka takich dziewczyn a po za tym Ty chyba taka nie jesteś więc może się troche uspokój :D:P na pewno kiedyś spotkasz tego właściwego, ostatnio widziałem ten film i był z leksza mówiąc dziwny , ja taki jestem więc może dlatego taie pseudo:P

Spotkałam wielu wartosciowych mezczyzn podobnie jak i wiele wartosciowych kobiet, jednak ogolem nie akceptuje czasow, w ktorych zyje i nie zamierzam ich zaakceptowac. Czasem tylko wydaje mi sie, ze to jedyny warunek by "przetrwac". Co do filmu- widzialam takze. Czy byl dziwny? Ciezko stwierdzic, bo to film Terry'ego Gilliamia eks pythonowca, a oni przeciez slyna z oryginalnych pomyslow. Mi sie podobal, choc osobiscie wole inny jego film- Dwanascie malp. Teraz sie na Alicje Burtona szykuje :-D

Aaa btw nie chodzi o to, ze nie mam szczescia czy powodzenia, ale jakos ponizej pasa sa dla mnie pewne zachowania. Niestety. Chlopek jak mnie podrywa to zaraz mysli, ze bedzie lizanko. Nie chodzi tutaj o kregi w jakich sie obracam. Po prostu od nadmiaru golizny w du***pach sie wam poprzewracalo i liczycie na taka super wyzwolona kobitke co to zaraz sie bedzie bzykac jak nalezy!

Gość w grze nie bedzie
nie ma to jak durna zakompleksiona frustratka bez faceta :O a nie przyszlo ci do glowy ze faceci tak samo sie stresuja kobieta? tez chca ja zdobyc? tez chca zwrocic na siebie uwage?

no ok masz racje ,że pewne zachowania są nie do przyjęcia , zgadzam się na 100% , ale jak to jest ,że trafiasz na takich którym tylko jak sama stwierdziłaś zależy na lizanku ? widocznie nie znalazłaś tego odpowiedniego i uważasz ,że wszyscy są tacy sami.....

Nie jestem durna- to na pewno, co do frustratki moznaby polemizowac, ale nie mam ochoty. Po prostu smiesza mnie te zasady,reguly i obecne konwenanse :-D jest cos wiecej w tym zyciu niz zastanawianie sie tylko nad tym czy podobam sie tej kobiecie/ temu facetowi :-) Naprawde! Haha :-D

Gość Jestes psychicznie chora
musisz sie leczyc, szybko i to już.

No tak, widac media wam juz do reszty sieke z mozgu zrobily :-O Leczenie polecam wszystkim tym, ktorzy siedza tu non stop :-) Czuje sie niczym ta samotna wojowniczka w walce o godnosc, prawde i honor! Ach! Ide zawojowac ten zepsuty swiat :-D Milego piatkowego wieczoru z... KAFETERIA :-O