Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dlaczego tak sie dziejeeeee266

Dlaczego facet ciagle mnie okłamuje???????

Polecane posty

Ja juz nie moge tak dłzuje zyc.Ciagle klamstwo.aA on sobie z tego nic nie robi??????

widocznie wie ze zalezy Ci na nim i moze zrobic z Tobą wszystko wez sie w grasc , olej frajera i znajdz sobie faceta z prawdziwego zdarzenia

Zbieram sie do tej decyzji ze sie rozstac.

Gość fdffgdf
gruba przesada. to zależy w czym okłamuje i czy wiesz na pewno, że tak się dzieje.

Zabierasz się ? To się nie zabieraj tylko zrób to ! I tak z tej mąki nie bedzie chleba :)

Gość o chryste panie /
nie kocha Cię.

Tak jak dzis.Bylismy w miescie i szlismy na zakupy.A on mowi ze kolega dzis urzadza impreze i on idzie.I ze on cche isc tylko na 2 h posiedziec wypic piwko i wraca do domu i o 20 mial byc.I co poszedl sobie a mnie olal.Czy to jet normalne zachowanie ze zostawia sie dziewczyne i sobie idzie.I co najlepsze nawet nie zadzwoni i ze bedzie pozniej.Tak ja w zeszlym tyg. nie wrocil na noc do domu.

Gość Takiego wybralas to teraz
masz. Płacz.

Gość dorkkaa toria
Zycie w zwiazku gdzie partner kłamie to zwiazek bez przyszlosci.Nie ma zwiazku bez zaufania.To niszczy psychicznie.Autorko lepiej zakoncz ta znajomosc dla wlasnego dobra bo sie zniszczysz psychicznie.Ja przez to przeszlam.I boje sie ze juz nikomu nie zaufam.

Gość z tego co piszesz
wychodzi, że ciebie p[o prostu olewa, bo wie, że pomarudzisz i koniec ... on to przeżyje do następnego razu Pamiętaj jak nie będziesz się szanować to nikt nie bedzie ciebie szanował a juz na pewno nie on Jak zadzwoni do ciebie i bedzie chciał się spotkać to powiedz, że idziesz na imprezę, do kina z koleżanką, na kawę ... jestes dzisiaj po prostu zajęta ... pamiętaj facet to łowczy i zwierzyna upolowana czyli bierna już go nie interesuje ...

Problem w tym ze my razem mieszkamy.Wczoraj zabalowal i niewrocil na noc do domu.Zadzwonil przed chwila do mnie.Pyta sie co z nami.A ja ze ja juz nas nie ma.A on czyli to jest koniec- powiedzialam ze tak.I rozlaczylam sie.To jest juz koniec.

Gość rude to wredne
czyli dobrze sie stało. nie wyobrażam sobie zeby facet, z którym jestem nie wracał na noc do domu. szkoda twojego czasu i nerwów. słuszna decyzja.

Gdyby naprawde mnie kochal to nigdy by tak nie robil.Kazdy normalny facet wie ze takim zachowaniem rani i krzywdzi 2 osobe.Ze tak sie nie postepuje.Dla niego koledzy zawsze byli wazniejsi. Wystarczy ze kolega zadzowni a on juz leci do niego.To nie jest normalne tak nie powinno byc. A ja nawet nie mam gdzie isc, nie mam znajomych ani rodziny.I tak siedze sama w 4 scianach i rycze.Nie mam sie komu wygadac.

Gość smutaśna
u mnie ostatnio jest to samo coraz bardziej ważniejsi są dla niego koledzy a ja siedze;-((

Widzielismy sie ostatni raz wczoraj o 18 do tej pory go niema.Niewiem gdzie jest co robi.A on ma to gdzies.

Gość Jak to nie masz
znajomych i rodziny ?

Gość Mister_x
Dlaczego tak sie dziejeeeee266, dlatego że trzeba go zamienić na inny model;). Niektórzy tak mają, bylem z podobną babką. Nie próbuj się tym łamać, ani idealizować go jak już go zostawisz. Tymbardziej nie czekaj że może się zmieni

Gość nierozumiani
Macie dość pisania o problemach na forach gdzie was tylko krytykują? zapraszam na nowa powstała stronę www.nierozumiani.cba.pl Kultura przede wszystkim wejdź nie pożałujesz

Kurna, gdyby kochał Toby zlizywał pył spod moich stópek... :o Ciekaw jestem czy Ty spełniałaś jego zachcianki? Kolo wiedział, że będziesz brzęczeć więc powiedział, że tylko na dwie godziny. Kobiety swoją bluszczowatością i trzeszczeniem same robią z facetów kłamców.