Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jedna mała m

Jestem szczęśliwa bo jestem sobą ooo

Polecane posty

Gość jedna mała m
Wyjazd do Paryża był ekstremalny. Moi znajomi przyszli i powiedzieli mi, że udało im się załatwić tanio wyjazd do Paryża. Nie miałam paszportu, a wyjazd miał być za tydzień hehe. Rok 94. Kolejki w urzędach paszportowych, bo wszyscy chcieli mieć paszport. Poszłam do pani naczelnik na rozmowę, długo ją przekonywałam, za 4 dni miałam paszport i wyjechałam :D Z Londynem było podobnie, też bez większych przygotowań. W obu miastach obyłam się bez przewodnika, kaleczyłam język, ale jakoś dałam radę. Czasem dziwnie się na mnie patrzyli, ale jakoś dogadywałam się :P Zaczynam marzyć o Indiach, bo tam łatwiej byłoby mi wyjechać. Chiny zostawię sobie - jako największe marzenie na deser, jest najbardziej kosztowne a kolejka transyberyjska raczej odpada :D. Póki co wiem, jakie połączenia lotnicze są najkorzystniejsze, jaki wybrać hotel. Wiem co chciałabym zwiedzić. Nie interesuje mnie wycieczka z przewodnikiem. Wolę sama zwiedzać i poczuć klimat kraju, do którego jadę.

Gość jedna mała m
*play1boy* Dziękuję :)

Gość jedna mała m
KarelianBlues Prawie sama to byłam w Paryżu, bo moi znajomi chcieli zwiedzać co innego (czytaj sklepy) a ja co innego ( zabytki i inne ciekawe miejsca). Dałam sobie radę :) Raz tylko zgubiłam się w metrze, ale odnalazłam się, więc nie było źle :)