Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość start again

Jak wygladac sexi

Polecane posty

Gość start again

mogąc noszic tylko spodnie i buty na plaskim ?

Gość start again
podajcie jakies linki do spodni, a najchetniej do butów

oczywiście że można. tylko pytanie co dla ciebie jest sexi?

Gość start again
lubie rurki i dobrze w nich wygladam..ale na plaskim bucie zle sie czuje, mniej atrakcyjnie..niestety nie moge nosic butów na obcasie, nawet maluśkim :/ jestem wysoką kobietą - 170, szczupla - 52 kg, zgrabna, zdecydowanie nie mam grubych nog, ubieram sie elegancko..a mimo to czuję sie malo sexi przez te buuty

Gość start again
taka co nie lubi zmywac -- :) takie bardzo podobne butki mam ;), tylko troszke nizsza cholewka kurcze zazdroszzce kobietom, ze moga chodzic na obcasikach

Gość start again
moral jest taki, niby wygladam jak kazda atrakcyjna kobieta, tylko buty wszystko psuja :(

170cm - jestes normalna kobieta, a nie wysoka ;) wysokie maja po 180 cm i to one moga zastanawiac sie nad noszeniem obcasow (wg mnie moga). Jesli jestes szczu[pla i proporcjonalna (nie mylic z wychudzona) nawet w worze pokutnym bedziesz wygladac sexy. Oraz jakkolwiek zabrzmi to banalnie musisz miec w sobie to cos. Bo czesciej bardziej sexy sa przecietne dziewczyny niz te z ladna buzka i nienaganna fugura ;)

Gość sde456
spodnie muszą byc obcisłe,to wystarczy ... www.skapiec.pl/#from41355

a tak z ciekawosci, dlaczego nie mozesz nosic obcasow? Sama mialam uraz stawu skokowego wiele razy i tez musialam chodzic na plaskich wiele lat.

Gość
No właśnie uważam że 170cm to świetny wzrost do obcasów.Ja mam 175 i też noszę od dwóch sezonów :)

Gość start again
anxipanxi -- czekalam na Twoja wypowiedz, bo juz nie raz sie przekonalam , ze dobrze doradzasz :) to jest tak, czuje sie w swej skorze atrakcyjnie, wszyscy mi mowia ze emanuje kobiecościa, ale no wlasnie... kiedys na zabawie jakis koles powiedzial mi , ze " jestem bardzo grzeczna , bo nosze butki na plaskim " - wysmialam go ;) bo totalnie mnie nie znal a i nie lubie jak ludzie po pozorach oceniają to, ze nie moge nosic obuwia na obcasie zwiazane jest z wada mej stopy, z ktora sie juz urodzilam...poprostu jest mniej sprawna i wygina mi sie na zewnatrz :(

Gość start again
takze musza to byc buty usztywanijące kostkę a takich an rynku jest bardzo niewiele

Gość start again
co z tego ze sobie kupuje sexowne rzeczy jak i tak buty na plaskiej podeszwie niwelują te zamierzenia, a nawet znizają do zera...jak widzisz modelki zawsze do takich czy innych spodni mają szpileczki czy kozaki na obcasie

Gość to Twoje nastawienie a nie
wysokość obcasów powoduja że nie czujesz się seksowna i tak odbierają cię inni

Gość ja ja chce! podasz namiary?
jak to robisz ze jestes taka chuda?