Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 start again

Jak wygladac sexi

Polecane posty

Go艣膰 start again

mog膮c noszic tylko spodnie i buty na plaskim ?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 start again
podajcie jakies linki do spodni, a najchetniej do but贸w

Udost臋pnij ten post

oczywi艣cie 偶e mo偶na. tylko pytanie co dla ciebie jest sexi?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 start again
lubie rurki i dobrze w nich wygladam..ale na plaskim bucie zle sie czuje, mniej atrakcyjnie..niestety nie moge nosic but贸w na obcasie, nawet malu艣kim :/ jestem wysok膮 kobiet膮 - 170, szczupla - 52 kg, zgrabna, zdecydowanie nie mam grubych nog, ubieram sie elegancko..a mimo to czuj臋 sie malo sexi przez te buuty

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 start again
taka co nie lubi zmywac -- :) takie bardzo podobne butki mam ;), tylko troszke nizsza cholewka kurcze zazdroszzce kobietom, ze moga chodzic na obcasikach

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 start again
moral jest taki, niby wygladam jak kazda atrakcyjna kobieta, tylko buty wszystko psuja :(

Udost臋pnij ten post

170cm - jestes normalna kobieta, a nie wysoka ;) wysokie maja po 180 cm i to one moga zastanawiac sie nad noszeniem obcasow (wg mnie moga). Jesli jestes szczu[pla i proporcjonalna (nie mylic z wychudzona) nawet w worze pokutnym bedziesz wygladac sexy. Oraz jakkolwiek zabrzmi to banalnie musisz miec w sobie to cos. Bo czesciej bardziej sexy sa przecietne dziewczyny niz te z ladna buzka i nienaganna fugura ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sde456
spodnie musz膮 byc obcis艂e,to wystarczy ... www.skapiec.pl/#from41355

Udost臋pnij ten post

a tak z ciekawosci, dlaczego nie mozesz nosic obcasow? Sama mialam uraz stawu skokowego wiele razy i tez musialam chodzic na plaskich wiele lat.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰
No w艂a艣nie uwa偶am 偶e 170cm to 艣wietny wzrost do obcas贸w.Ja mam 175 i te偶 nosz臋 od dw贸ch sezon贸w :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 start again
anxipanxi -- czekalam na Twoja wypowiedz, bo juz nie raz sie przekonalam , ze dobrze doradzasz :) to jest tak, czuje sie w swej skorze atrakcyjnie, wszyscy mi mowia ze emanuje kobieco艣cia, ale no wlasnie... kiedys na zabawie jakis koles powiedzial mi , ze " jestem bardzo grzeczna , bo nosze butki na plaskim " - wysmialam go ;) bo totalnie mnie nie znal a i nie lubie jak ludzie po pozorach oceniaj膮 to, ze nie moge nosic obuwia na obcasie zwiazane jest z wada mej stopy, z ktora sie juz urodzilam...poprostu jest mniej sprawna i wygina mi sie na zewnatrz :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 start again
takze musza to byc buty usztywanij膮ce kostk臋 a takich an rynku jest bardzo niewiele

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 start again
co z tego ze sobie kupuje sexowne rzeczy jak i tak buty na plaskiej podeszwie niweluj膮 te zamierzenia, a nawet znizaj膮 do zera...jak widzisz modelki zawsze do takich czy innych spodni maj膮 szpileczki czy kozaki na obcasie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 to Twoje nastawienie a nie
wysoko艣膰 obcas贸w powoduja 偶e nie czujesz si臋 seksowna i tak odbieraj膮 ci臋 inni

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja ja chce! podasz namiary?
jak to robisz ze jestes taka chuda?

Udost臋pnij ten post