Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cos mi się dziejee

POMOCY.Problemy z pamięcią...co sie ze mną dzieje???????

Polecane posty

Gość cos mi się dziejee

mam 29 lat i zauwazam od jakiegos roku ze coraz gorzej z moja pamięcia. wyglada to tak: -nieraz nie pametam co mialam kupic a wlasciwie to calkowicie zapominam ze mialam cos kupic -biore prysznic i zabieram sie do mycia wlosow,mocze je po czym nalewam szmapon na rece i zaczynam nim mydlic nie wlosy a cialo -w pracy mam problem zeby zapamietac stalych klientow ( jest ich ok 30).Tzn gdy wchodzi to nie moge przypomniec sobie jego nazwsiska i firmy. -zeby pamietac o wszytskim msze w pracy sobie wszytko zapisywac bo inaczej zapominam 50 % spraw ktore mam zrobic -nieraz rozmawiam z moim facetem a pozniej sie okazuje ze nie wiem o czym mowil :-o co mam robic??co mi sie dzieje??

Gość cos mi się dziejee
- biore prysznic i po chwili zastanawiam sie czy sie juz mydliłam czy jeszcze nie -nie pamietam dat, telefonow( ale to moze sie tyczyc jednak wiekszosci ludzi) -nieraz nie pamietam czy zazylam tabletke czy nie

Gość cos mi się dziejee
-do mogo kota zdarzylo mi sie pomylić jego imie z kotem ktorego mialam 7 lat temu

Gość cos mi się dziejee
up

-nieraz nie pametam co mialam kupic a wlasciwie to calkowicie zapominam ze mialam cos kupic -biore prysznic i zabieram sie do mycia wlosow,mocze je po czym nalewam szmapon na rece i zaczynam nim mydlic nie wlosy a cialo tak też mam, a mam dopiero 16 lat. Strach pomyśleć co będę miała w Twoim wieku :P Idź do lekarza. Tu raczej nikt nie pomoże. Próbowalaś brać jakieś leki na koncentrację, pamięć?

-nieraz nie pametam co mialam kupic a wlasciwie to calkowicie zapominam ze mialam cos kupic -biore prysznic i zabieram sie do mycia wlosow,mocze je po czym nalewam szmapon na rece i zaczynam nim mydlic nie wlosy a cialo tak też mam, a mam dopiero 16 lat. Strach pomyśleć co będę miała w Twoim wieku :P Idź do lekarza. Tu raczej nikt nie pomoże. Próbowalaś brać jakieś leki na koncentrację, pamięć?

Gość zdrowitkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ojaaa ale sie nasmialam:) ja mam 25 lat ale tez mnie skleroza dopada, nie wiem moze lecytyne trzeba barc??

Sama lecytyna nie pomoże:P.Zwykle to jest przez zatrucie związkami rteci lub innymi truciznami:P.Czasami przez zakrzepy w żyłach które też są spowodowane nieprawidłościami chemicznymi:P.Rzadziej przez np. promieniowanie.