Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość resistance

większość z was nie nadaje się na jedną noc a wy marzycie o kimś na stałe

Polecane posty

Gość resistance
nie potrzebuje elektroniki wolisz rocka? ;)

Gość resistance
Chlopcze drogi , nie wiem jakie problemy sklonily Ciebie do tego aby zalozyc tak denna prowokacje na forum kobiecym w piatek wieczorem , ale wspolczuje Ci bardzo. bardzo przepraszam za ten nikczemny gest mojej arogancji i obiecuję ze ta pełna hańby i egoistycznej pobudki swawola ukróci się jak tylko zostanę potępiony za swe czyny 💤

Gość o nikim nie marze
;-)

Gość resistance
zelek dalej probuje swych sil chlopcze idz zacznij robic cos konstruktywnego jak ze sobą skończysz to będzie całkiem konstruktywnie ;)

Gość resistance
padnij wiec na kolana moj drogi przed diabłem nie padnę , chyba że to mój Bóg :P

"jak ze sobą skończysz to będzie całkiem konstruktywnie " w twoim przypadku to i nawet to by nie pomoglo :O taka karma

Gość resistance
mozesz przede mną On mie tu Ci wysłał nie moge wrocic bez złego uczynku jak ja padnę na kolana to ty będziesz musiała się już tylko położyć , więc zły uczynkiem obierzesz się sama :classic_cool:

ja tam o nikim nie marze :P dobrze mi jest jak jest , byle nie bylo gorzej.

no fakt...długo w bezruchu nie wystoję :O predzej czy pozniej wyląduję w pozycji leżącej :P ok ja odpadam...ide w objęcia Morfeusza trzymta się Robaczki do juterka branoc😘

Gość dociekliwa...
Nuuuuudny temat

Gość resistance
Chlopcze ,to nie arogancja przez Ciebie przemawia to desperacja bardzo panią przepraszam ale z racji mojej (lub pani) tzw."desperacji" ale robi się nieziemsko przyjaźnie i serdecznie czego przysparzać nam może tylko osoba o takim gruntownym uosobieniu jakim jest pani

Gość resistance
ja tam o nikim nie marze dobrze mi jest jak jest , byle nie bylo gorzej. bo gorzej już być nie może . prawda? 💤

Gość resistance
Nuuuuudny temat też tak sądzę 💤

Gość resistance
szczerze mowiac to status quo mnie nawet zadowala. nie ma to jak wygodnie siedzieć w fotelu i nie chcieć wstać :classic_cool:

Gość o nikim nie marze
depeche15, wlasciwe podejscie :classic_cool:

Gość resistance
Moj drogi ja przyjaciol nie szukam aczkolwiek staram sie byc dla kazdego mila , staram sie takze nie uzywac slow , ktorych znaczenia nie znam , bo moga kogos wprowadzic w blad . bardzo mądrze ponieważ ilekroć jesteś miła nie musisz znać i używać słów którymi nie wprowadzasz w błąd i to się niezmiernie liczy :)

Gość o nikim nie marze
no sorry winnetou, jest maaaaaaaaaaaase rzeczy, ktore mozna robic bez faceta i nie lezac na kanapie :P

nie probuj mnie analizowac, bo i tak nie zrozumiesz o co mi chodzi . ludzie , a szczegolnie faceci na kafe maja bardzo uproszczony image kobiet i mysla zbyt schematycznie.

Gość resistance
no sorry winnetou, jest maaaaaaaaaaaase rzeczy, ktore mozna robic bez faceta i nie lezac na kanapie no wiem , np.pracować rękoma ;)

Gość resistance
nie probuj mnie analizowac, bo i tak nie zrozumiesz o co mi chodzi . ludzie , a szczegolnie faceci na kafe maja bardzo uproszczony image kobiet i mysla zbyt schematycznie. nie porównuję bo wiem że i tak nie wiem o co ci chodzi i jesteś "zbyt skomplikowana jak większość kobiet" , a na domiar złego porównujesz mnie z "jakimiś facetami na kafe" co przerasta moje możliwości empatyczne 💤

Gość o nikim nie marze
no mozna robic raczkami na drutach, rysowac, robic fotki, pisac, grac w siatkowke, chodzic na rekach i wieeeeeele innych :P tylko wyobraznia jest naszym ograniczeniem :classic_cool:

Gość o nikim nie marze
depeche15 ;-)

'nie porównuję bo wiem że i tak nie wiem o co ci chodzi i jesteś "zbyt skomplikowana jak większość kobiet" , a na domiar złego porównujesz mnie z "jakimiś facetami na kafe" co przerasta moje możliwości empatyczne ' dokladnie to mialam na mysli mowiac o ograniczeniu myslenia na kafe. ale wiem ze zartujesz ;) ironia to najlepsza bron w debatach.

Gość kobiety niby się nie
nadają a to wśród facetów co drugi "niepełnosprawny" w łóżku. Brakuje wam panowie umiejętności, oj brakuje.

Gość resistance
dokladnie to mialam na mysli mowiac o ograniczeniu myslenia na kafe. ale wiem ze zartujesz ironia to najlepsza bron w debatach. ludzie to żart panienko , a reszta to tylko humor :classic_cool:

Gość resistance
no mozna robic raczkami na drutach, rysowac, robic fotki, pisac, grac w siatkowke, chodzic na rekach i wieeeeeele innych tylko wyobraznia jest naszym ograniczeniem tylko wyobraźnia ogranicza nas do takich rzeczy? ;)