Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kika00

Samotnosc - to boli

Polecane posty

Gość o chryste panie /
tak, myślę, że to jest użalanie się. Kiedyś też wymyślałam jaka to jestem nieszczęśliwa. Teraz nauczyłam się olewać to, co sprawia, że jestem nieszczęśliwa. Wiem, że wszystkiego w dupie nie można mieć, ale przejmując się wszystkim za bardzo nawet zdrowe nie jest.

Gość Kika00
@o chryste panie /@: Ok...niech ci będzie ze sie użalam...aczkolwiek miało to być w charakterze pomocy..chciałam tylko zeby mi ktos pomógł,doradził...sama widzisz ze ty tez takie cos przechodizłąs,widocznie ja tez to musze przejsc,i moze kiedys tez to bede olewała,kazdy ma inny tok myślenia... wiem ze takie przejmowanie sie nie jest dobre,ale nie potrafie sobie z tym poradzic..ale dobra,nie bede sie rozpisywała bo nie chce zeby to znowu wuglądało na uzalanie się.. @taxcre@: Te buty były przecenione z 230 zł na 150 zł...a linka ci nie przesle bo nie kupuje ich z internetu:)

Gość taxcre
Kika00 a użalaj sie ile chcesz jesli ktos nie chce to niech tego nie czyta i tyle :) proste a jesli ma ci to pomoc to prosze bardzo.. no to faktycznie przecena 150zł... pożycz od kogos kase