Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dorkkaa toria

DLACZEGO TO MNIE SPOTKALO?????Chce byc w koncu szczesliwa.

Polecane posty

Gość dorkkaa toria

musze sie wygadac. Nawet nie mam z kim o tym pogadac. Dlaczego tak mna sie zabawił.laczego mnie potraktowal jak smiecia??? Oboje po 25 lat.Ja mam dziecko z poprzedniego zwiazku ( corcia ma roczek).On tez ma corke tylko ze ma 3 latka.Poznalismy sie jak mala miala 4 miesiace.Zaczelismy sie spotykac, on chcial spedzac z nami kazda wolna chwile.Codzienne spacery.Mowil ze mu zalezy na nas ze cche byc z nami.Po 5 miesiacach zamieszkalimsy razem. A on ciagle mnie oklamywal doslownie we wszystkim.I do dzis.Wyobrazccie sobie taka sytuacje.Dzis po poludniu poszlam z dzieckiem na spacer i spotkalismy sie.Mowi mi ze kolega zaprosil go bo wyjezdza i robi taka pozegnalna impreze.Nie cchialam zby szedl.Ale i tak poszedl.Mowi ze o 20 bedzie.Ok.I co nie ma go dalej.Rozmawialismy o 21 ze za pol godziny bedzie w domu.I tak jest zawsze. Dzis podjelam decyzje.Napislam mu sms.Ze to koniec. Pomagalam jak moglam.Nie dsostalam w zamian nic. Ja dostaalm mieszkanie.Potrzebny remont.Mialam pare złi zrobilam.Ale nie dokonca.Zapewnial mnie ze mam sie nie martwic ze pomoze mi dokonczyc i niby tak sie cieszyl ze razem zamieszkamy na nowym mieszkanku.Jak mozna byc takim zaklamanym.No jak????

Gość dorkkaa toria

Gość fgfdgfdgddgd
ale ty kobiecino histeryzujesz! poszedł na imprezę i to normalne że jak wypije kilka browców czy wódkę z kumplami, to nie wróci na 20, czy 21. mówił, że wróci, dla świętego spokoju. czy ty mu dajesz oddychać w ogóle? bo mi się wydaje, że chcesz go trzymać pod pantoflem cały czas. pamiętaj, że nie macie ani ślubu ani wspólnego dziecka i tylko ze sobą jesteście więc on też ma prawo do swojego życia.

Gość dorkkaa toria
Dla mnie nie ma czasu.A dla kolegow ma.Ciagle mnie oklamuje we wszystkim.