Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo bym chciala

czy znacie jakas biedna mamusie?

Polecane posty

Gość bardzo bym chciala

chcetnie bym oddala ciszki od 0-3 na chlopczyka ,tylko za jakis miesiac bo moj maly dobija wlasnie do 2 miesiecy :) chcialabym to dac jakiejs naprawde potrzebujacej mamausi... ciuszkow jest sporo...

rozejrzyj się po okolicy. W sieci nie ma sensu oddawać rzeczy. Ludzie perfidnie, korzystając z anonimowości udają biedaków, a potem całe worki wystawiają na allegro :o Ja chętnie pomagam, ale wiem komu ;)

Gość na you tube cos
wiec moze znasz kogos kto tej pomocy potrzebuje? wlasnie czytam rozne topiki i az roji sie od naciagaczy zastanawiam sie tylko jak mozna byc tak egoistycznym :o ludzie potrafią byc swinie..czlowiek chce z dobrego serca pomoc a tu masz:o

Gość to oddaj je potrzebującym
ja odnoszę do opieki społecznej, moja znajoma tam pracuje i wiem, że zawsze trafią dla potrzebującego dziecka w biednej rodzinie, oddaję zabawki, ubranka itp. po moich dzieciach trafiają do takich rodzin, których nawet na internet nie stać

Gość bardzo bym chciala
tak tez myslalam tylko ze ja mieszkam za granica..ale jak tylko pojade do polski oddam rzeczy do DOMU DZIECKa

Gość jest za małe
Polska pisze się z dużej litery dzieci 0-3 miesiące nie przebywają w domach dziecka, ale w specjalnych placówkach opiekuńczych za granicą na pewno też są jakieś potrzebujące dzieci

Gość vfdbvfdb
autorko gdzie mieszkasz??

ja wysylam paczki do biednej samotnej mamy w Polsce,wiem ze ona potrzebuje dle dziewczynki ktora ma teraz 4 miesiace,ja mam dwie coreczki wiec sie dobrze sklada,oddalam jej wozek, zabawki,lezaczki,jezdziki,ubrania z ktorych moje corki wyrosly,oddaje wszystko ,co jest mi zbedne,wiem ,ze jest to pewna osoba,gdy bylam w Polsce odwiedzilam ja i mamy ze soba kontakt przez caly czas,w maju zostane mama chrzestna jej coreczki i jestem z tego powodu bardzo szczesliwa:)radze ci abys poszukala osoby potrzebujacej w swojej okolicy,badz udaj sie do opieki popytaj ,byc moze znaja taka rodzine ktora potrzebuje pomocy

witam, a czy znacie jakas rodzine biedna i naprawde potrzebujaca z Warszawy lub okolicznych miejscowosci lub wsi? chciałabym poznac taka rodzine mam troche rzeczy do oddania.sama bylam kiedys w potrzebie a teraz ja chce oddac rzeczy dla tych ktorzy potrzebuja.pozdrawiam

Gość kooraaaa
nie wysilajcie sie to jest czysta ściema i ty to autorze wiesz i ja to wiem :D

wiesz co kolezanko lub kolego? sam sie nie wysilaj. człowiek chce pomóc komus kto potrzebuje pomocy a ty masz czelnosc pisac takie rzeczy? iwesz co? mysle ze gdybys napisał do mnie ze jestes potrzebujacy to wiedziałabym od razu ze jestes handlarzem wszelkich rzeczy bo z góry widac po co tu jestes.wogóle czego ty tu szukasz? to jest temat dla potrzebujacych a nie dla czyhających jak sęp tak jak ty!

straszny kocur daj mi jakies namiary na tą kobiete. a moze wiesz co jej potrzebne? masz jakiegos maila bo to ze teraz ludzie maja komputery to nie oznacza ze nie sa biedni.a moze masz jakis telefon do niej? wyslij na maila.pozdrawiam xbeata78@interia.pl

Gość mamuciaaaa
znam taka dziewczyne z opolszczyzny,pomagam jej zreszta znam tez dziewczyne ktorej maz zginal w wypadku na budowie dziewczyna ma 19 lat ,jest bez rodziny,wychowala sie w domu dziecka,jej maz rowniez dziewczyna mieszka w bytomiu ,spodziewa sie corki

kurcze ja chce kogos na miejscu. znajoma ma troche mebli do oddania,chciałabym pomagac komus tu blisko ,sama mam coreczke 8 lat i kupe ciuszków. nie chce wysyłac paczek z ciuchami,chciałabym byc blisko takiej osoby,dawac wszystko na bierzaco,pomagac ile tylko bede mogła. dlatego szukam kogos z Warszawy lub okolic-Pruszków, piastów,wsie cokolwiek bylebym miala dostep do niej a nie 200-300 km. ale dziekuje za odpowiedzi,moze tos inny przeczyta z tych rejonów i bedzie mógł pomóc.

Gość mamuciaaaa
zaloz nowy temat ,ze pomozesz komus z wawy zreszta moze niekoniecznie na kafe a udaj sie do mopsu,opsu,dpsu...popytaj w miejscu pracy wsrod znajomych w przedszkolu szkole... wtedy trafisz na naprawde potrzebujaca osobe

no tak tylko ja juz nigdy nie zaniose do mpsu ciuszków. byłam jeszcze zima i wiecie kto tam był???? dziewczyna ktora chodzi w oryginalnych ciuchach pumy,dziecko jak lalka a ona zbierala najlepsze ciuchy jak ja zapytałam czy jej sie naprawde przydadza odpowiedziała nie Twoja sprawa i wyszła z torba ciuszków. a te biedne matki jak przyjda albo i nie przyjda do mopsu to po sępach zostana tylko szmaty.taka jest prawda. a jesli chodzi o znajomych to ja juz pomagam jenej dziewczynie-dobrej kolezance ale juz nie ma takiej biedy a duzo ciuszków ma po swoim brzdacu i mamy kolejna rodzine do obdarowania.ciuszki sa w dobrym stanie szkoda je wyrzucic. cos wymysle.

Gość mamuciaaaa
ale ja nie mowie,ze masz oddac do mopsu tylko pojsc po namiar na jakas rodzine ktora bedzie potrzebowala pomocy http://www.dwukropek.pl/0,71293,3096513,0,Dla_dziecka___Oddam_Przyjme,m1-14.html

a no własnie.! przeciez zapytac wolno.masz racje. mam nadzieje ze dadza namiary lub cokolwiek bo im nie ufam.:-( widzisz na to nie wpadłam. dziekuej bardzo!!!

a no własnie.! przeciez zapytac wolno.masz racje. mam nadzieje ze dadza namiary lub cokolwiek bo im nie ufam.:-( widzisz na to nie wpadłam. dziekuej bardzo!!!

Gość mamuciaaaa
http://gratyzchaty.pl/viewforum.php?f=62&start=0 jeszcze cos takiego znalazlam:) wiesz,ja tez chetnie oddaje ale wierze,ze szukasz naprawde potrzebujacych i chcesz sie przekonac do kogo rzeczy trafiaja w koncu nam nikt za darmoo nie daje i denerwuje mnie ,ze ktos bezczelnie "zada"tak jakby to byl moj obowiazek pomoc a jak pisze ze chce sie spotkac to obraza

masz racje. a wiesz ze napisała do mnie pewna Pani z Rembertowa ze chetnie przyjmie ciuszki itd...zapytałam o adres to przywioze a ona na to ale po co? wystarczy wysłac ..... i podala mi adres do wysyłki do Warszawy!!! jak mozna robic z siebie ofiare i udawac biednego skoro jest tyle potrzebujacych ! nie rozumiem -a gdzie sumienie?pozdrawiam Cie