Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piwkoooo

czy ktos dzis pije?

Polecane posty

u mnie biale półwytrawne. tylko pieknej kobiety u boku brak

Gość lalalabalabala
piiije wiiinio!!!!!!!!!!!11

e wino?husku chyba napita kobiety jej brak?

nnno tez widze dales w szyje.. hehe a no brak. zruchalbym cos :P

ha,mój małzonek właśnie se wstał bo jedne słuchawki dały czadu z głośnikiem mówiącym:) a ja chciałam tylko posłuchac muzy z pierwszego linka od widelca:) hi hi,wesoło było

no to jeszcze nie otworzylas??? eee slabo. nie wiem czy bede miec meza. po co mi maz? zeby ogladal sie za laskai i myslal o innych?

jak to nie kazdy ??? kazdy to moze nie zdradza, ale nie ma faceta co chetnieby nie popatrzyl na ladna dziewczyne.

no tak wlasnie jest. dlatego nie chce chyba miec meza..

patrzysz czasem na fajnego gościa? czy to znaczy coś więcej???

ale nie porownuj faceta do kobiety. u nas a u nich to dwie rozne bajki. widze zyjesz w nieswiadomosci i porownujesz ich proces myslowy do damskiego. w sumie fajnie, bo przez to jestes szczesliwa. jakbys wiedziala to co ja.. eh....

Husky nie wymiękaj! Możliwe ,że jesteś jedną z tych kobiet bardziej myślących po męsku. Ale wiedz ,że dla każdą z naś czeka ten...

nie mysle po mesku, a szkoda :) zycie jest wtedy prostrze. i niestety wymiekam, co mi pozostaje? :P psychologia juz mi dawno wybila z glowy ksiecia na bialym koniu co tylko mnie bedzie kochal i pragnol :P

hmm.księcia na białym koniu tak łatwo nie dostaniesz,ale jak będziesz wymagająca,to nie weźmiesz pierwszego lepszego gówna-a to już dużo Nie cierpię par ,facet mówi,kobieta tylko słucha i wykonuje

tyle ze ja nie do tego bije. w myslach, fantazjach kaZdego faceta chodzby nie wiem jak kochal, zawsze beda inne nawet blizej niesprecyzowane kobiety. bo dla nich seks nie ma nic wspolnego z miloscia. a kiedy sie kocha to taki fakt boli bardzo.

Husky,może i masz rcję co do głównego wzorca facetów,hmm może,jednak uwierrz w to,że normalny facet też i stnieje

no wlasnie ja pisze o normalnych facetach, bo u nich to jak najbardziej normalne i naturalne :D jakbym spotkala takiego co o innych nie mysli - to by bylo wlasnie nienormalne i dziwne, podejrzewalabym go wręcz o jakies zaburzenia