Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hshshhshshshs

waże 86 kg nie mogę schudnąć

Polecane posty

Gość hshshhshshshs

a bardzo chce. Dziewczyny czy jest jakaś na forum o takiej wadze. Z góry dziękuję tępym idiotom za komentarze naich poziomie.

Gość klhlkhgkgbkg
A ile masz wzrostu?

Gość palomma
ja też ważyłam dużo i nie mogłam schudnąć, diety wprowadzałam ale wystarczyło że po 3 tyg diety podjadłam cukierka i już wszystko wracało ale w pewnym okresie zmieniłam pracę , mam odpowiedzialne stanowisko Zaczęłam mniej jeść bo byłam zajęta i stres, na początku przez 3 miesiące nic nie było widać różnicy.Gdzieś po 3, 5 msc już widziałam że ciuchy są luzniejsze a później zaczęła waga lecieć szybko w dół,tak bardzo że jestem teraz szczupła, nie odstaje mi brzuch, nogi mam cienkie że jak złączę stopy to między udami mam prześwit.Normalnie szok :-)

Gość dsvsvsdcsdf
można schudnąć trzeba silnej woli. Tobie sie poszczęściło bo schudłaś bez większych wyrzeczeń jedzeniowych, ot stres :)

Gość słuchaj idź z tym do
dietetyka. To kosztuje, ale warto. Znam osobę, która była otyła (nie wiem ile kg:)) i z powodów zdrowotnych musiała schudnąć. Wysłano ją do dietetyka, sama płaciła. Tenże dietetyk po jakichś tam badaniach czy coś ustalił jej bardzo ścisłą dietę - co do ilości kromek chleba tygodniowo. W dość krótkim czasie ta pani wyraźnie schudła, mimo dużej nadwagi. Oczywiścia nadal musi przestrzegać ograniczeń z tychże zdrowotnych powodów, ale to już nie taka ścisła dieta. Wybierz się zanim naprawdę na coś zachorujesz. Po co próbować tysiąca metod i się frustrować?

Gość palomma
ja wogóle nie jem pieczywa...żadnego .Po prostu jem sałatki z tuńczykiem albo gotowaną piersią , obiady jem.