Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cytat niestety nieprawdziwy

A mnie dlaczego nikt nie kocha?

Polecane posty

:'-( :'-( :'-(

Gość ten jest szatynem
ja cie pokocham jeśli chcesz, ale nie dłużej niż na 3 miesiące, później mnie się nudzi:classic_cool:

Jakoś wielu facetów to tacy niby kochający na 3 m-ce.

Bo nie trafilas jeszcze na tego odpoweidniego faceta, warto czekac,a nie budowac zwiazek tylko dlatego ze chce sie z kims byc

Spicy, dzięki, ale ja nie z tych kobiet, które spotykają się z kimś tylko dlatego, żeby nie być samej. Sama nie rozumiem takich kobiet. Potrafię być sama i się sobą zająć, ale po prostu brakuje tej bliskiej osoby. :-( Dlatego miałam niewielu mężczyzn, którymi byłam szczerze zainteresowana i w których byłam zakochana po same uszy. Dwóch nawet kochałam... I ten drugi był moją prawdziwą miłością, szkoda tylko, że ja dla niego nie byłam... Wiesz, niby to fakt, że na prawdziwą miłość trzeba czekać. Zawsze każdy mówi: "jeszcze znajdziesz swojego". Tylko wystarczy rozejrzeć się dookoła, by zobaczyć, ile jest samotnych osób i ile osób nigdy nie znajduje tego szczęścia. POcvieszyćć łatwo, a rzeczywistośc inna. Ja poza tym też już swoje lata mam (30 lat) i marzę o własnej rodzinie oraz stabilizacji. Pozdrawiam.

Życie po życiu - a gdzie tu miejsce na zdrowy dystans do samego siebie? ;-)