Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JeromeJerome

Co sądzicie o kobietach o imieniu Dorota

Polecane posty

Gość JeromeJerome

Jakie są?

Gość mamy taka dorotke
po drugiej strony ulicy.niezrownowazona wariatka.duzo pije,a potem robi awantury ijest straaasznie chytra na kase... z drugiej strony dorota to moja kolezanka z dziecinstwa,bardzo fajna dziewczyna,porzadna dziewczyna,dobrzy ludzie. rozne sa wiec doroty:)

Gość kolejny debiiilny topiiik

Ja tez znam jedna, piekna mloda wykrztalcona, matka, mowi w czterech jezykach, i taka bardzo dobra, dla wszystkich.....

Gość takajedna_ja___
Ja znalam tylko 2 Doroty. Jedna pochodzila z patologicznej rodziny, miala 12 rodzenstwa, byla wiecznie zawszawiona i brudna, skonczyla tylko podstawowke. Druga Dorota byla wyksztalcona i bardzo ''uduchowiona'', grala w teatrze amatorskim. Jednak po kilku latach zwariowala. Najpierw zrobila sie dziwna, coraz bardziej jej odbijalo, az w koncu popelnila samobojstwo przez samospalenie.

Znam bardzo dużo niestety kobiet o tym imieniu i tylko dwie z nich sa w miare w porządku. Reszta... ech, szkoda klawiatury....

Gość AaliyahHaughton
Dorota która znam to totalna wariatka, furiatka i zazdrosnica

Gość taka Dorotka
Wybuchowe, wkurzajace, dasajace sie, klotliwe, ale w milosci wierne, eleganckie, pogadane, dogryzajace:D Taka wlasnie jestem i osoby ktore znam o tym imieniu rowniez:D

Gość znawca muszli
miałem kiedys kochanke o tym imieniu-ohhh co ona wyprawiała w łózku-sentyment pozostał:)

Gość evees
byla dziewczyna mojego chlopaka ma na imie dorota, nie znam jej osobiscie ale mam cholerna alergie na to imie i nie wyobrazam sobie zeby dziewczyna o tym imieniu mogla byc w porzadku :/ nienawidze tego imienia!

co za glupota oceniac kogos po imieniu... Kazdy czlowiek ma swoij charaker! Ze raz spotkales sie z panienka o imieniu Dorota i okazala sie kurwa to wszystkie takie sa??? Zal...

Gość JeromeJerome
Taka jedna ja - coś Cię za bardzo fantazja poniosła z tym samospaleniem. Obudź się, już jest późne popołudnie! :-D Dziękuję wszystkim za wypowiedzi. Wiem, że trudno uogólniać, ale chciałbym choć trochę wiedzieć, jaka może być kobieta, która mi wpadła w oko.

Gość doteczki
robia swietnie loda:), sa eleganckie i wysportowane, dobrze wykształcone, oczywiscie nie wszystkie

Gość Agatka maskotja
A zwlaszcza Danka to jest kurewskie imie

Gość bgd
wykrztalcona Co to kurna jest?:O

nic nie sądzę, dostaję szału, bo musiałem z dzieciakami oglądać bajkę na dobranoc, gdzie jakaś Dorotka szwendała się , ze Strachem na Wróble i z kimś jeszcze po jakiejś krainie...

Gość zaczelam0601
znam pare lasek o tym imieniu i sa conajmniej dziwne hehe

Gość shinee
znam kilka, niektore w porzadku, a jednak - masakryczna, jak to sie mowi- wyzej sr* niz dupe ma;/

Gość gość
ja znam dorote o tym imieniu i moge powiedziec ze jest wspaniala kobieta i taka chcialbym miec Zone R.....

Gość Her Bambino
Doroty są grube i lubią się r****ć.

Gość gość
Nie wiem jakie to kobiety ale strasznie nie podoba mi się to imię, podobnie jak kaśka czy baśka, brzydkie

Gość gość
Moja byla bratowa nosi to imie.Bzykala sie z kazdym kto chcial.lubila ten sport.no.owijala facetow wokol palca.

Gość gość
Ja tez znalem jedna Dorote.Strasznie garbaty nos miala.

hahaha :) Ja znam kilka Dorot :) Jedna była bardzo ambitna, lubiła się uczyć, znała się na trendach modowych i lubiła kupować sobie drogie kosmetyki i ciuchy. Druga Dorota jest pracującą matką, ma za dobre serce, daje się wykorzystwać swoim dzieciom i obcym ludziom. Trzeci Dorota jest wesoła, ma poczucie humoru, lubi zwierzęta.

Gość gość
"gość ja znam dorote o tym imieniu i moge powiedziec ze jest wspaniala kobieta i taka chcialbym miec Zone R....." To zrób jakieś kroki w jej kierunku, zamiast tylko mówić, że chciałbyś mieć taką żonę. Spróbuj, to może ona zostanie Twoją żoną, ale samo się to nie stanie.

Gość gość
Wszystkie Doroty jakie znam to jakieś dziwaczki. Jedna ruda piegowata, ubiera się jak nie z tego świata, często w dziecięce ciuchy!!! a druga zwariowała i jej losy nie wiem jak się potoczyły ;D

Gość gość
tez miałem kiedys kochanke Dorotę, wariatka w łózku aż sie wierzyć nie chciało ze podobno byłem jej 2 facetem, uzalezniona od emocji co w sumie czyni ja dziwką, zastanawiam sie czy to nie ta sama Dorota o której ktos napisał powyzej ;)

Gość gość
wszystkie osczedne :-D