Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kama277

Czy są tu jakieś mamy, które zaniedbały swój brzuch po ciąży? Chce to zmienic..

Polecane posty

Gość kama277

Od razu zaznaczam, że nie czytam i nie odpowiadam na posty typu "trzeba było o siebie dbać" Nie dbałam i nie z powodu czystego lenistwa. Moje dziecko od urodzenia spało 15-30 minut w dzień, usypia poźnymi wieczorami, padam poprostu razem z nią :( Dziś mijają 2 lata a mój brzuch wygląda jeszcze gorzej.. zresztą jaki brzuch... 4 duże wałki i gigant boczki :o Chce podjąć walkę, kupiłam dietę, kupiłam krem ujędrniający. Mam stepper, rowerek stacjonarny i twister. Czy jest szansa na spłaszczenie tego brzucha, czy skóra nie zacznie zwisać po diecie? Próbuję ćwiczyć brzuszki ale ciężko jest, mój krzyż daje popalić. Może są tu mamy z podobnym problemem, a może nawet sie z nim ktoś uporał?

Gość hania665
Hej! Ja jestem dopiero 5 tyg po porodzie i juz przeszkadza mi brzuszek który zostal.. ale juz powoli zaczynam cwiczyc. Zostalo mi 9 kg do zrzutu. nie wiem jak ja to zrobie.. tobie zycze wytrwalosci.. ;*

Gość kama277
Dzięki Haniu :) Ja byłam popękana, pocięta i poszyta... bolało jak cholera i to bardzo długo :( Ale nie o tym mowa. Również zyczę powodzenia, na pewno stracisz brzuszek :)

Gość hania665
A powiedz mi chcesz ogolnie schudnac czy tylko brzuch

Gość wicherka
cze dziewczyny, z checia sie dolacze po ciazy schudlam w 3 m-ce, ale brzuch zostal:)ostatnio znowu waga troche na plusie, ale chce wziasc sie znowu za siebie mimo zmeczenia, mam polrocznego synka

to bardzo delikatna sprawa i nie radziłabym Ci tu robić wszystkiego na własną rękę.Jak za szybko schudniesz-skóra obwiśnie,również co do ćwiczeń powinien Ci w tej sprawie doradzić ktoś,kto się na tym zna,bo jak raz spieprzysz to już nic z tym nie zrobisz.Na Twoim miejscu wybrałabym się do siłowni,do jakiejś trenerki i zapytała też dietetyka, niech pomogą Ci dobrać jakiś indywidualny program ćwiczeń(który będziesz pewnie mogła wykonywać sobie w domu,z takim sprzętem co masz) i odpowiednią dietę do tego.Powodzenia życzę,dasz radę.

Gość kama277
Hania chce schudnąć ogólnie. ważę 63kg przy wzroście 160, chcialabym 7-10kg zrzucić. Wykupiłam już dietę i baaardzo chciałabym ćwiczyc brzuszki ale boli mnie, nie wiem czy sie zmuszać, czy to przejdzie? Każdy ciuch prezentuje moje "wdzięki" staram sie chodzić w tunikach. Widziałyście reklame bio cla z zieloną herbatą? Jak babeczka mierzy ciuchy w przymierzalni a potem nimi rzuca? Wyglądam mniej więcej własnie tak, o ile nie z deka gorzej :o

Gość wicherka
jezeli cie boli przy brzuszkach to odwiedzenie trenera na silowni to chyba dobry pomysl, slyszalam ze sauna dobrze wplywa na kondycjy skory

Gość kama277
Fajnie byłoby wybrać sie do trenera, niestety póki co brak kasy na silkę, nie mam sportowych butów i ubrania więc za duży koszt dla mnie. Muszę radzic sobie w domu.

Gość hania665
Ja moge powiedziec ze pomogly mi tabl na odchudzanie.Ale to przed ciaza. teraz nie moge ich brac bo karmie piersia, jak skoncze to odrazu je kupuje. Moze sprobuj robic A6W to plecy cie nie beda bolec..

pij duzo wody, 2 l dziennie najlepiej, dużo się ruszaj,w necie jest sporo ćwiczen na brzuszki i i podstawa jedz lekkostrawnie. Zadnych potraw smażonych, cięzkich. Jedz tak abyś się czuła lekko. Słodycze tez ogranicz. W ten sposób ja pozbyłam się swojego brzuszka. Maluszek ma już 14 miesięcy . Fakt na moją wagę wpłynęły takze czeste pobudki w nocy, ktre trwają do dziś . Ospały to on nie jest. Napewno musisz być wytrzymała i konsekwentna, a efekty beda napewno. Tylko powoli a nie szybko. pozdrawiam i życzę płaskiego brzuszka:)

ja bym sobie darowała tabl odchudzajace. po co się faszerować i bez tego można schudnać naprawdę:)

Gość kama277
Daga, ja nie biorę żadnych tabletek odchudzających :) MAM DIETĘ NAPISANĄ PRZEZ DIETETYCZKĘ :) tylko z ćwiczeniami gorzej boje sie o ten brzuch, żeby skóra nie zaczęła wisieć bo wtedy na amen :(

Gość anhelita
hej :) a czy któraś z Was ma może rozstęp mięśni brzucha? ja ogólnie jestem bardzo szczupła i brzuch miałabym płaski, gdyby nie to, że mięśnie brzucha mi się w drugiej ciąży rozlazły. teraz jak ćwiczę brzuszki i napinam mięśnie brzucha, to robi mi się takie wybrzuszenie po środku. no i jak stoję to brzuch jest lekko wystający w okolicach pępka.