Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość french kiss255

zdradzilam swojego faceta

Polecane posty

Gość specjalist
Zdrada , to swoistego rodzaju "niedorozwój dojrzałości".

Słuchaj french kiss255, Zdrada to zdrada, nie ma żadnego tłumaczenia! Postaw się w sytuacji odwrotnej, czy chciałabyś zostać zdradzona, wydaje mi się, że chyba nie! Jakbyś się czuła, gdybyś po jakimś czasie dowiedziała się, że zostałaś zdradzona? Miłoby Ci bylo? Zastanów się proszę. Pamiętaj nie Jesteś odpowiedzialna za swoje uczucia, ale za te, które wzbudzasz u innych ludzi! Ja tak bardzo brzydzę się zdradą!! Pozdrawiam!!!

Gość roul duke
boszsz....znowu jakies kurrwiszcza chwala sie ze swej umyslowej impotencji..

Gość juhgf
przeciez to prowokacja:D

Gość gghgjk.lg
chwalisz sie czy zalisz?....głupia kurwo...:O

Gość french kiss255
on sobie na to zasluguje.. wczoraj mnie wkurwil jakas glupota.. a ja sobie patrzylam na niego ze spokojem i myslalam - ty durniu, myslisz ze jestes taki madry i wspanialy a ja pieprzylam sie z kims innym dwa dni temu kiedy ty spales !

Gość dfgfdsgsdgs
ja nieraz myslałam o zdradzie, jak się spotyka kogoś kto ci fizycznie odpowiada, to się o tym mysli........ ale nie zdradzam, bo musiałabym potem kłamać. A bardzo trudno jest nie zdradzić, zwłasscza jak zwiazk staje się z czasem letni.Jak ktos to juz robi, to podświadomie ma ochotę na zmianę partnera, tylko wychowanie, obowiażki itp go powstrzymują. Z tego co piszesz twój zwiazek jest własnie już letni, jak raz zdradziłas będziesz robiła to juz częsciej..... wedle zasady..... ciało puszczone raz potem puszcza się samo.

Gość mloda jestes 222
uwyzaj poki mozesz potem bedziesz stara i nikt cie nie bedzie chcial wiec sie bzykaj z przystojniakami i uzywaj zycia

Gość JA TEZ JDIJGXDGF
ja tez kiedys zdradzilam i nie zalulowalam nikt sie o tym nie dowiedzil

Gość tak to jest ze prostytucja to
zawod, a kurestwo ma sie we krwi ech gdyby to jej facet ja zdradzil, to juz by pisala na kafe jaki to on jest skurwysyn i w ogole jak on mogl, ale jak ona, to jest OK.. ech

Gość french kiss255
on moze mnie zdradzac, ja nie mam nic przeciwko! niech tylko prezerwatyw uzywa skoki w bok urozmaicaja zycie seksualne !

Gość tylko zazdroscic
jestes mloda, piekna, bogata, wyzwolona zwiazek masz taki, ze bez problemu przychodzi ci zdrada jak i swiadomosci, ze maz cie zdradzi nie robi na tobie wrazenia i kupe zaufanych osob z ktorymi mozesz sie tym podzielic bajka normalnie

Gość knhddzx
i tam wszyscy kiedys umrzemy wiec trzeba korzysta poki sie da!

" on sobie na to zasluguje.. wczoraj mnie wk**wil jakas glupota.. a ja sobie patrzylam na niego ze spokojem i myslalam - ty durniu, myslisz ze jestes taki madry i wspanialy a ja pieprzylam sie z kims innym dwa dni temu kiedy ty spales ! " Dehumanizacja ofiary :P Cóż wiem, żę po kurwie nie ma się co spodziewać, ale poziom tej pani jest naprawdę żałosny...

Gość 669myszata:)
Powiem ci, ze mi sie tez to zdarzylo kilka razy, ze nie mialam jakis wyrzutow sumienia. Najpierw robilam a pozniej myslalam, tylko moje zdrady nie opieraly sie na seksie tylko na spotkaniach na ktorych przytulalismy sie, calowalismy i macalismy. Osoby ktore tutaj sie wypowiadaja maja racje, ze jak raz to sie zrobilo to ciezko bedzie z tym skonczyc tak samemu bez niczyjej pomocy wiec moja rada na przyszkosc zebys sie udala do psychologa

Gość MARLENA FFF.
Zdradzic to jedno-a byc z kims-to drugie.Ja tez miałam romans,ale nigdy nie zostawiłabym męża.

Gość gość
nie zostawiła byś męża bo kto by cie utrzymywał, zapewniał rozrywki, układał życie. Sama byś sobie nie poradziła!

Gość MARLENA FFF.
Chyba masz racje...

Gość Ryszard Lwie Serce
CYTAT: " french kiss255 on sobie na to zasluguje.. wczoraj mnie wk**wil jakas glupota.. a ja sobie patrzylam na niego ze spokojem i myslalam - ty durniu, myslisz ze jestes taki madry i wspanialy a ja pieprzylam sie z kims innym dwa dni temu kiedy ty spales ! " To jest klasyka zakłamanej polki. Jeszcze chwila to jej facet będzie winny zdrady. To ma każda polka. Dlatego sam i wszyscy moi koledzy nie żenią się, bo polki zdradzają strasznie i nie są nawet w stanie same się przed sobą do tego przyznać. Polki to Angielkach to druga najbardziej puszczalska nacja. Dlatego faceci, polacy jak jadą za granicę to nie zadają się z polkami - proste.

Gość gość
Tak wszyscy wiemy ze nie jestes kobieta a zwierzęciem autorki. Wyglupilas sie .ale wiesz życie cię dopiesci odpowiednio.

Gość Malgos1985
powinnaś zostawić swojego faceta, skoro nie masz wyrzutów sumienia tzn że nie kochasz go tylko jest Ci wygodnie, powinnaś więc dać mu szanse ułożyć sobie życie z kimś kto go będzie traktował poważnie. a Ty najwyraźniej jeszcze nie jesteś gotowa na poważny związek, wyszum się i dopiero wtedy szukaj kogoś na poważnie. Usiądź na chwilę w samotności i spokoju pomyśl jak Ty byś się czuła jakby ktoś Ciebie zdradzał, milusio co? pokaż że masz resztki szacunku dla niego i go zostaw, poboli ale przestanie a on ułoży sobie życie z kimś innym

Gość gość
Pewnie twoj staly partner jest stary i brzydki, ale bogaty('zaradny') stad zrozumiala ochotka na fajniejszego;)